rss

sâmbătă, 27 iunie 2009

Organizatorii Celor 50 De Concerte Au 350 Milioane de Euro Datorii Dupa Moartea Lui Michael Jackson

Moartea cântăreţului american Michael Jackson, cu trei săptămâni înainte de revenirea lui pe scenă, pentru o serie de 50 de concerte la Londra, a şocat milioane de fani din lumea întreagă şi ar putea să îi coste scump pe organizatorii acestor show-uri, care erau de mult sold-out.

Potrivit timesonline.co.uk, citat de Mediafax, AEG Live, compania care l-a convins pe Michael Jackson să susţină cele 50 de concerte la O2 Arena din Londra , riscă datorii de până la 350 de milioane de euro în urma decesului prematur al artistului, din cauza unui stop cardiac, în noaptea de joi spre vineri.

Aproape 900.000 de bilete s-au vândut în doar câteva ore de la scoaterea lor pe piaţă, la jumătatea lunii martie, atingând un ritm record de 657 de bilete pe minut. Alte câteva mii de bilete suplimentare au fost puse în vânzare în cursul dimineţii de miercuri. Preţurile biletelor erau cuprinse între 58,4 euro şi 81,76 euro, iar pachetul special - " thriller package" -, ce includea şampanie şi locuri VIP, s-a vândut pentru 900 de euro.

Acest pachet putea fi achiziţionat şi de pe site-ul eBay, însă la preţuri exorbitante. Iniţial, zece concerte au fost prevăzute pentru O2 Arena din Londra, administrată de promotorul AEG Live, însă incredibilul apetit al fanilor i-a determinat pe organizatori să crească numărul spectacolelor până la cincizeci.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu