rss

luni, 8 iunie 2009

Petrecere De Divort Cu Mirese

O britanica a fost atat de bucuroasa ca s-a despartit de sotul ei, incat a dat un chef cu prietenele. Ea a cerut tuturor invitatelor sa vina imbracate in rochii de mirese cat mai urate si ieftine.

Britanica Jo Wallace, in varsta de 31 de ani, din Hove, a divortat dupa doar trei ani de casnicie si, bucuroasa ca a scapat de mariaj, a decis sa dea o petrecere cu prietenele sale. Jo le-a cerut invitatelor ei sa vina imbracate in rochii de mirese, insa nu orice fel de rochii, ci cat mai urate si mai ieftine, de preferat second-hand. Pentru eveniment, Jo
si-a cumparat de pe ebay o rochie pe care a dat numai 17 euro. "Majoritatea celor care divorteaza se ascund cateva luni in casa, insa pentru mine acest eveniment inseamna de fapt un nou inceput, si de asta am decis sa dau o petrecere". Interesant este ca Jo si fostul ei sot, James, au ramas prieteni. "L-am invitat si pe James la chef, ca invitat de onoare, insa el mi-a urat toate cele bune si a refuzat", a mai povestit Jo, care s-a plimbat in oras cu prietenele sale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu