rss

miercuri, 3 iunie 2009

Pictorial Sexy - Loredana Chivu

Loredana Chivu, asistenta extrem de apetisantă de la “Un show păcătos” (Antena 1), a dat peste cap viaţa unui cioban care ducea, până în momentul apariţiei frumoasei blonde pe pajiştea unde-i păşteau oile, o existenţă liniştită. Acesta s-a ruşinat când a văzut-o pe Loredana în costumul Evei şi a roşit când i-a observat fluturaşul, tatuat în zona inghinală.

Loredana Chivu nu s-a sfiit să se dezbrace pe o pajişte, printre oi, făcându-l astfel să roşească pe unul dintre oierii care se aflau cu turmele în zonă

“Am ajuns pe pajişte cu băieţii de la Playboy pentru pictorialul care apare luna aceasta şi l-am văzut pe cioban cu oile lui. I-am cerut voie să fac acolo pozele, mi-a spus că e ok şi ne-am apucat de treabă. M-am dezbrăcat, iar ciobanul, un om de peste 60 de ani, a roşit din cap până-n picioare, a pus ochii-n pământ, mai ales că, probabil, mi-a văzut şi tatuajul cu fluturaşul. Au fost haioşi însă doi puşti, de vreo 15 ani, care m-au aplaudat şi m-au fluierat admirativ când am rămas goală”, ne-a spus Loredana.

Tatuajul cu fluturaş al Loredanei este amplasat în cea mai sensibilă zonă a corpului

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu