rss

sâmbătă, 27 iunie 2009

Printesa " Tiganca " Va Purta O Rochie De 11.000 $

Pregătirile pentru cea mai spectaculoasă nuntă ţigănească de la Palatul de Aramă din Costeşti, judeţul Argeş, sunt pe ultima sută de metri. Nuntaşii şi-au cumpărat deja ţinutele, pentru ca evenimentul să nu treacă neobservat. Viitoarea mireasă, Ancuţa, fiica regelui Dan Stănescu, va purta o rochie de 11.000 de dolari, iar mirele - un costum Versace comandat în Italia.

Emoţii mari pentru Ancuţa, de 17 ani, care astăzi se va căsători, după tradiţia ţigănească, cu Mihai Biriţă, fiul de 16 ani al unei familii de rromi din Târgu Jiu, judeţul Gorj. Pentru că se anunţă cel mai spectaculos eveniment al ţiganilor, cheltuielile fiind estimate la 1.000.000 de dolari, nuntaşii au dat bani grei pe îmbrăcăminte, la case de modă, din străinătate. Senzaţie va face, cu siguranţă, mireasa, care va purta o rochie ce va costa circa 8.000 de euro, presărată cu peste 300 de cristale Swarovski şi adusă din Paris. Ginerele, Mihai, va îmbrăca un costum comandat, în Italia, la Versace, la fel ca tatăl său. Nici fratele regelui, Marius Stănescu, nu s-a lăsat mai prejos. El şi-a cumpărat mai multe ţinute Armani şi un ceas de colecţie, din aur, Rolex, de 300 de grame.

100 de feluri de mâncare

Bucătarii s-au apucat deja să prepare 50 de porci, viţei şi pui, pentru a-i servi cu peste 100 de sortimente de bunătăţi pe cei 1.000 de nuntaşi. Ieri au fost aduse în curtea Palatului de Aramă un cort uriaş, închiriat cu 50.000 €, dar şi tot felul de instalaţii de lumini şi de sunet, pentru ca artiştii să facă un show de excepţie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu