rss

luni, 29 iunie 2009

Revista TIME - Un Numar Special Dedicat Lui Michael Jackson | TIME - Michael Jackson Special Commemorative Edition

Revista americană Time scoate luni la tarabe o ediţie comemorativă dedicată lui Michael Jackson.

Pentru acest număr special, cei de la revistă au vorbit cu Stevie Wonder, Whitney Houston, Tina Turner, Nancy Reagan, Lenny Kravitz, Jesse Jackson, Tommy Mottola, Spike Lee, Sheryl Crow, Anjelica Huston, Clive Davis, Al Sharpton, Deepak Chopra, Kobe Bryant, Lance Bass, Oscar De La Hoya, Savion Glover, Peter Gabriel, John Mayer şi alţii.

Ultima dată când Time a scos un număr special a fost cu ocazia evenimentelor de la 11 septembrie.

Încă o dovadă cât de mare a fost Michael Jackson !!!

În altă ordine de idei, familia superstarului a dat publicităţii un comunicat. Iată-l:

“Intr-unul din cele mai intunecate momente din viata noastra ne este greu sa ne gasim cuvintele potrivite pentru aceasta tragedie brusca prin care trecem. Iubitul nostru fiu, frate si tata a trei copii a disparut dintre noi neasteptat, atat de tragic si mult prea devreme. Ne-a lasat pe noi, familia, fara cuvinte si atat de devastati incat comunicarea cu lumea ne pare imposibila uneori.

Ne este dor de Michael, durerea noastra nu poate fi descrisa in cuvinte. Dar Michael nu ar fi vrut ca noi sa renuntam acum. Asa ca am dori sa va multumim voua, tuturor sustinatorilor sai si fanilor sai loiali din toata lumea, Michael v-a iubit asa de mult! Sa nu cadeti prada disperarii, Michael va continua sa traiasca in fiecare dintre voi. Trimiteti mesajul lui in continuare, asta ar fi vrut el sa faceti. Mergeti mai departe, pentru ca mostenirea lui sa traiasca pentru totdeauna.

Copiii lui Michael sunt emotionati si recunoscatori pentru sustinerea si afectiunea pe care le-ati aratat-o lor si tatalui lor, Michael.

Joseph Jackson si familia”

Fraza “sa nu cadeti prada disperarii, Michael va continua sa traiasca in fiecare dintre voi” a fost introdusă voit în mesajul familiei, care urmare a relatărilor cum că mai mulţi fani din întreaga lume s-ar fi sinucis după aflarea veştii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu