rss

sâmbătă, 6 iunie 2009

Salam Dat In Judecata

Dirijorul orchestrei Radiodifuziunii Romane acuza ca a fost trecut fraudulos pe afisul evenimentului. Pentru ca este in joc numele lui, acesta a decis sa apeleze la justitie.

La cateva zile dupa ce si-a vazut visul cu ochii, organizand un spectacol de amploare in memoria sotiei lui, Florin Salam este amenintat cu justitia. In organizarea show-ului s-a strecurat o greseala grava, care ii va costa scump pe organizatori. Pe afisele evenimentului a fost trecuta, printre altele, participarea Big Band-ului Radio alaturi de dirijorul Ionel Tudor. Poate ca reactia acestuia din urma ar fi fost mai blanda daca nu ar fi declinat invitatia de a face parte din spectacolul cu pricina. Refuzul sau nu a contat, se pare, in momentul in care s-a decis tiparirea afiselor cu numele lui pe ele. Asadar, Ionel Tudor a decis sa-si caute dreptatea in justitie. "Am aflat ca sunt pe afis complet intamplator. Am fost instiintat ca acesta exista la Sala Polivalenta, chiar in ziua spectacolului. Avusesem o discutie cu unul dintre organizatori, mai exact cu Eugen Dragoi, care imi facuse invitatia de a face parte din show. Am refuzat explicandu-i ca nu incadram Big Band-ul intr-un asemenea eveniment. Nu am nimic cu muzica lor, nu-i critic, da? nu ma pot baga in asa ceva. In aceste conditii, m-a surprins faptul ca numele meu si al Big Band-ului era trecut pe afis. Din pacate, nu este prima oara cand se intampla lucrul asta. Tocmai de aceea am decis sa-i dau in judecata, pentru a trage un semnal de alarma. Toti impresarii trebuie sa afle ca o astfel de practica este nepermisa, iar numele nostru nu va mai aparea pe niciun afis decat cu acceptul si participarea noastra", ne-a declarat Ionel Tudor. Dirijorul Big Band-ului va incepe acest razboi si pe cont propriu daca va fi nevoie. "In momentul de fata, afisul este la departamentul juridic al Radiodifuziunii. Am sa-i astept pe ei sa ia o decizie si fie vom merge in instanta impreuna, fie o voi face eu singur. Cert este ca va exista un proces pe aceasta tema", sustine Ionel Tudor.

Loredana nu i-a convinsParticiparea Loredanei Groza la acest eveniment nu a contat in momentul in care Ionel Tudor si Big Bandul Radio au decis sa refuze invitatia organizatorilor. Majoritatea numelor de pe afis incadrau evenimentul intr-o sfera in care nu-si doreau sa intre.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu