rss

vineri, 19 iunie 2009

Sandra Izbasa Se Pregateste De BAC

Se pregăteşte de bacalaureat… de la mare! Sandra Izbaşa (19 ani) se află în cantonament la Mamaia, împreună cu colegele ei din lotul feminin de gimnastică.

Sandra, liderul lotului olimpic de gimnastică, şi-a serbat ieri ziua de naştere. La 19 ani, laureata cu aur la Jocurile Olimpice de la Beijing are o dorinţă arzătoare: să treacă cu bine examenul de bacalaureat. “Mi-am luat manualele la mine şi învăţ când pot. Am amânat şi examenul pentru permisul de conducere. Nu era ceva urgent!”, spune Sandra, între două antrenamente pe plaja din staţiunea Mamaia.

Şi-a serbat ieri ziua de naştere

Peste trei zile, dă prima probă, la limba română - oral. Nu are emoţii prea mari. Vrea 10 la Bac, dar totuşi nu se agită foarte tare: “Cât o fi, o fi!”. Pe lângă studiul de zi cu zi, Sandra şi colegele ei au câte două antrenamente: unul dimineaţa, pe plaja din Mamaia, şi altul dupăamiază, la o sală de sport din Constanţa. Cât despre aniversarea zilei sale de naştere, Sandra a serbat- o obişnuit: “Cu tort şi cu lumânări. Tatăl meu a fost în vizită în urmă cu două zile, acum am fost cu fetele din lot”, a continuat Izbaşa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu