rss

luni, 8 iunie 2009

Se insoara Andrei Gheorghe

La 47 de ani, Andrei Gheorghe si-a anuntat prietenii ca va oficializa, curand, relatia cu Petruta, femeia pentru care a divortat in vara lui 2007. Sursele noastre spun chiar ca el ar fi fixat deja data nuntii.

Viitoarea sotie a lui Andrei Gheorghe are 42 de ani si a mai fost casatorita, in trecut, de doua ori. Dintr-unul din aceste mariaje au rezultat trei copii. De la primul ei sot, Petruta a pastrat numele, respectiv Grigoriu. Dupa ce s-a despartit de acesta, s-a recasatorit in 1997 cu un afacerist american, Irvin Ray Dyer III. Casnicia lor a rezistat pana in 2004.
Ulterior, paparazzii revistei Ciao! au surprins-o pe Petruta in compania lui Horia Brenciu. Niciunul dintre ei n-a negat atunci ca ar fi iubiti. In 2007, ea a aparut in viata lui Andrei Gheorghe, cei doi fiind la acea vreme vecini intr-un complex de vile din Pipera. Dupa ce el a incheiat socotelile cu fosta sotie, Maria (de care il leaga un copil si 24 de ani de casnicie), Petruta si Andrei nu si-au mai ascuns relatia. Mai mult, ei s-au mutat impreuna, iar acum, oarecum firesc, vor sa-si uneasca destinele, lucru confirmat de sursele noastre din anturajul cunoscutului om de televiziune.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu