rss

vineri, 19 iunie 2009

Se Marita Printesa Tiganilor - Nunta De Un Milion De Euro

La Palatul de Aramă din Costeşti, regele Dan Stănescu pregăteşte nunta fiicei sale, Ancuţa.

Regele Stănescu vrea să rupă gura târgului

Pregătirile de nuntă nu mai prididesc la Palatul de Aramă, domiciliul lui Dan Stănescu, regele ţiganilor din Costeşti, Argeş.

Prinţesa Ancuţa Stănescu (17 ani) se mărită, pe 28 iunie, cu Mihai, un ţigan bogat din Târgu Jiu. Tatăl ei, regele, i-a pregătit o petrecere fastuoasă şi o zestre impresionantă, foto: Florin Silişteanu

E forfotă din zori şi pană in noapte şi toată familia se invarte în jurul viitoarei mirese, prinţesa Ancuţa. Fata de 17 ani işi uneşte destinul cu Mihai, de 16 ani, un ţigan bogat din Targu Jiu, iar regele i-a pregătit fiicei sale o zestre pe măsura rangului: bani de aur, mobilă Armani de la Paris, finisată cu marmură şi cu cristale Swarovski, 300 de rochii, canapele tivite cu fir de aur, aparatură electronică, bucătărie de inox....


Mariţa, mama regelui şi bunica viitoarei mirese, ne arată barul din living împodobit cu cristale Swarovski

Mare eveniment în lumea ţigănească, pe 28 iunie. Dan Stănescu, regele ţiganilor, succesorul renumitului rege Tortică din comuna Costeşti, judeţul Argeş, îşi mărită fiica, pe Ancuţa, în vârstă de 17 ani. Pe lângă o nuntă strălucitoare, care va costa în jur de un milion de dolari, regele de la Palatul de Aramă i-a pregătit odraslei o zestre demnă de o prinţesă.

Familia regală a comandat la Paris mai multe piese de mobilier marca Armani, finisate cu marmură şi cu cristale Swarovski

I-a comandat la Paris mobilă Armani

A comandat direct de la Paris mobilă în valoare de 300.000 de dolari, de la Armani, finisată cu marmură şi împodobită cu cristale Swarovski. A cerut de la croitori de lux, din ţară şi din străinătate, 300 de rochii pe comandă, una şi una.

Când se va muta în casa ei, prinţesa va avea mobilier a cărui tapiţerie este brodată cu fir de aur

A mai vrut şi plasme, şi staţii, şi DVD-uri, toate în valoare de circa o sută de mii de dolari, şi bucătărie dotată cu cea mai modernă aparatură, dar şi cu oale, cratiţe şi cu tot ce mai trebuie unei gospodării.

Bunica Mariţa e extrem de încântată de cele 300 de rochii făcute pe comandă pentru nepoata ei, Ancuţa


La astea se adaugă bijuteriile şi mahmudelele - banii de aur - în valoare de 300.000 de dolari. Şi ca să-şi lase musafirii cu gura căscată, regele Stănescu le-a trimis celor de rang înalt invitaţii purtându- i sigiliul. Familia ne-a prezentat un exemplar ce urmează a fi trimis “ducelui de Albota”, un apropiat al familiei regale.

Nuntă de 1.000.000 $

Regele şi-a logodit fiica, pe Ancuţa, în urmă cu doi ani, cu mai tânărul Mihai, odraslă de ţigani bogaţi şi respectaţi în Gorj. Petrecerea de atunci a avut loc la Palatul de Aramă - unde de altfel se va desfăşura şi prima parte a nunţii, pe 28 iunie - şi a costat 100.000 de dolari. A doua zi, pe 29 iunie, alaiul va porni spre Târgu Jiu, pentru a continua petrecerea în casa mirelui. Nunta îl va costa pe regele ţiganilor aproximativ un milion de dolari.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Vreun impozit platesc si nespalatii astia ?!sau vreo factura la lumina?!

Anonim spunea...

stai linistit ca au bani si de cheltuieli mai mici.eu si sotul meu am cunoscut tigani dintre cei mai tari din tg jiu-gorj si sunt fff de treaba si ffff amabili.am fost chiar si la o nunta ca invitati si avem amintiri fff frumoase.asta e si ei sunt oameni ca si noi dar sunt mai speciali.ei totusi respecta legile pe care le au pe cand noi nu respectam nimic,iar bogatia vine din manevre si mosteniri.

Anonim spunea...

de unde aveti atatea?

Trimiteți un comentariu