rss

vineri, 19 iunie 2009

Sexologul De Serviciu : Vrea Sa Fim Priviti Cand Facem Sex

“Iubitul meu vrea să fim priviţi când facem sex. E mai excitat dacă în camera de lângă noi este lume. Eu îmi suprim anumite sunete, însă el urlă de parcă ar vrea să-l audă toată lumea. Este iubitul meu exhibiţionist? Ce e exhibiţionismul? Vă mulţumesc, Cleo, 20 de ani, din Iaşi.”

În “Sex Without Guilt”, A. Ellis este de părere că “un comportament variant nu trebuie considerat depravat, ci acceptabil, pentru că nu este dăunător participanţilor. El este practicat de către adulţii care îşi asumă responsabilitatea acţiunilor lor, fără a fi constrânşi, şi care se petrece în afara vederii sau auzului unor observatori nedoriţi”. Exhibiţioniştii ating satisfacţia sexuală doar atunci când îşi expun organele genitale unor persoane necunoscute. Exhibiţioniştii sunt liniştiţi, timizi, stăpâniţi de sentimentul nesiguranţei care provine dintr-o copilărie în care mama era extrem de autoritară. În schimb, exhibiţionismul feminin nu constituie o perversiune pentru societatea noastră. Explicaţia este una simplă: nuditatea unei femei nu sperie pe nici un bărbat…


“De ce mă atrag bărbaţii mai mari decât mine? Am 21 de ani şi am avut mulţi parteneri trecuţi de 35 de ani. Am avut şi câţiva iubiţi de seama mea, dar nu m-am simţit la fel de bine în pat cu ei. Manuela, din Brăila.”

Este firesc să te atragă bărbaţii trecuţi de 35 de ani. Tinerii de vârsta ta sunt nesiguri pe propriile forţe şi nu pot să aibă experienţa sexuală a celor cu mult mai mari decât ei. Şi-apoi, sexualitatea feminină se deosebeşte de cea masculină, este mai complexă. Tensiunea erotică a femeii urcă mai greu, iar orgasmul - plăcerea la intensitate maximă - este în strânsă dependenţă cu sentimentele pe care le are faţă de partener şi faţă de atitudinea sexuală a acestuia. Cele mai multe femei au nevoie de un preludiu prelungit. Doar astfel simt senzaţiile sexuale şi ating faza de excitaţie. Or, bărbaţii tineri sunt, de obicei, foarte grăbiţi, nu cunosc psihologia feminină. În schimb, cei trecuţi de 35 de ani sunt buni la pat pentru că au experienţă sexuală. Ei ştiu cum să dăruiască unei femei acele plăceri care o duc pe culmile orgasmului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu