rss

miercuri, 3 iunie 2009

Sfaturi De La Sexperta Alina Plugaru

"Sunt cu prietena mea de nouă luni şi am hotărât de comun acord să facem dragoste. Ea e virgină, iar eu nu prea am avut parte de o aşa onoare. Îmi doresc foarte mult să nu o dezamăgesc, vreau să o fac să se simtă ca în al nouălea cer. De aceea am nevoie de nişte sfaturi de la tine."

Mihai, 25 de ani, Bucureşti

Răspuns: Dacă ea s-a hotărât să-şi înceapă viaţa sexuală cu tine, înseamnă că te iubeşte. Ar fi de preferat să ai grijă ca atmosfera să fie liniştită, să fiţi siguri că nu intră cineva peste voi în cameră (părinţii, fraţii). E bine să fii pregătit: o baie cu spumă împreună, un pahar cu şampanie, un trandafir, să-i arăţi că ţii la ea, şi nu doar că te interesează să faceţi sex.

Ai putea să încerci cu nişte uleiuri, să-i faci un masaj de relaxare înainte, ca să intre mai bine în atmosferă. Sărut-o cât mai mult şi de preferat peste tot. La orice mişcare a ei care îţi indică ceva ce nu-i place fă o pauză şi continuă cu mângâieri şi cu sărutări pe gât, pe sâni, pe spate, pe burtă, pe pulpe... Când începi penetrarea, ai putea să o aşezi întinsă pe spate, cu o pernă sub fund, ca să-i mai ridice bazinul. Încearcă să o priveşti, ca să-i “citeşti” trăirile. Nu te grăbi. Îţi urez mult succes.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu