rss

luni, 29 iunie 2009

Socant ! Povestea De Groaza Scrisa De Michael Jackson Pentru Copii Sai

Tabloidul britanic News of the World susţine că a intrat în posesia unor manuscrise ale unei poveşti de groază scrisă de Michael Jackson. Istorioara intitulată "Copii în leagăn" este o viziune de coşmar în care personajul principal este un criminal în serie care molestează copii. Şi mai şocant este faptul că doi dintre copii megastarului, Prince Michael al 2-lea şi Paris, sunt printre ţintele maniacului care îşi ucide victimele cu o seceră.

Facsimil dupa manuscrisul povestii / Foto News of the World Facsimil dupa manuscrisul povestii / Foto News of the World Facsimil dupa manuscrisul povestii / Foto News of the World

Regere pop a scris această poveste când a vizitat Anglia în 2006, la un an după ce a fost achitat de acuzele de abuz sexual asupra unor copii. Cuvintele au fost aşternute pe hârtie cu două pixuri, unul negru şi unul albastru, scrisul fiind ca al unui copil. Întreaga poveste este mâzgălită pe spatele unor scrisori şi fotografii cu un castel din Irlanda.

Publicaţia britanică mai susţine că scrisul a fost verificat de către grafologul Erik Rees, expertul confirmând că acesta aparţine lui Michael Jackson. Rees spune că în scrisul cântăreţului apar semne de dedublare de personalitate.


Povestioara descrie cum Prince Michael al 2-lea şi Paris stau într-un leagăn până când băiatul îşi pierde interesul şi fuge. Următoarea imagine prezintă o haită de câini care îi aleargă pe cei doi copii, în timp ce Paris strigă după tatăl său. Povestea îi duce pe cei doi pe un câmp unde un bărbat muncea cu o seceră, dar nu îi pot vedea faţa. La un moment dat băiatul îl recunoaşte. "El este bărbatul! Şi-a omorât soţia şi nimeni nu i-a văzut copii pentru că îi ţine închişi în casă, legaţi de pat ca pe soţia sa înainte să o omoare. Îi înfometează şi apoi îi omoară."

Bizara poveste, despre care se crede că Jackson le-o citea copiilor înainte de culcare, îi duce apoi pe copii într-o pădure (Pădurea Neagră), exact la coliba criminalului. Cumva. maniacul se strecoară în spatele copiilor şi îi înjunghie în timp ce încercau să fugă. Paris suferindă de astm face un atac respirator din cauza terorii la care este supusă. Montrul îi vânează prin Pădurea Neagră înainte ca aparent Parice moare cu capul sorei sale pe pieptul lui lipsit de viaţă.

În ultima parte, criminalul îl duce pe Prince înapoi spre coliba sa, ţinându-o de mână pe Paris. Ea este descrisă ca simţindu-se în siguranţă şi iubită de către criminal. Îi duce pe cei doi înăuntru şi îl pune pe pat pe "băiatul bolnav". După ceva timp Prince se trezeşte şi Paris îl calmează spunându-I că bărbatul nu îi va face rău. Criminalul scoate jucăriile stricate ale copiilor din haina sa, copiii spunând că nu vroia să le facă rău, vroia doar să le repare jucăriile.

Deznodământul este unul fericit. Criminalul pleacă şi nu le face rău copiilor, care îi mulţumesc pentru "serviciul" făcut.

"Îl înjunghie pe Prince, trimiţându-l pe acesta într-o comă profundă, în timp ce încercau să scape din ghearele montrului" - Michael Jackson

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu