rss

marți, 30 iunie 2009

Sosia rusa a lui Michael Jackson a incercat sa se sinucida

Moscovitul Pavel Talalaiev, sosia rusă a starului pop Michael Jackson, a încercat să-şi taie venele, vineri, la aflarea veştii că idiolul său a murit.

Michael Jackson împreuna cu o sosie de-a sa/ Foto NorthfotoDin fericire pentru el, medicii care au sosit la casa lui Talalaiev au reuşit să-i salveze viaţa. Paramedicii l-au vizitat a doua zi, sâmbătă, deoarece bărbatului îi crescuse tensiunea şi avea dureri la nivelul pieptului. ”Nu-mi mai pasă. Mă voi omorî”, a exclamat Talalaiev, pe când echipa de medici se pregătea să plece.

În cel mai pur stil rusesc, unul dintre medici a declarat că tânărul ”ar trebui să plângă serios şi să bea bine ca să depăşească stresul”. 'Nu este o simplă pierdere, este cea mai mare tragedie a vieţii mele şi nu mai vreau să trăiesc. Nu ştiu de ce medicii au vrut să mă salveze. Vreau să fiu cu el!”, a spus Pavel.

Talalaiev era fan al lui Michael Jackson de la vârsta de nouă ani, când i s-a spus că seamănă cu regele muzicii pop şi s-a hotărât să-şi imite idolul. ”Mă închideam în cameră, puneam muzică şi dansam. Odată, mama mi-a cerut să-i arăt ceea ce învăţasem. La început mi-a fost ruşine, dar m-a convins. Apoi am început să dansez la petrecerile şcolare, îmbrăcat ca Michael Jackson”, îşi aminteşte tânărul.

În 1995, Pavel a intrat într-un teatru de sosii şi, de atunci, a participat la mai multe programe de televiziune, concerte, activităţi umanitare, şi chiar a apărut în reclame. Talalaiev a fost la trei concerte ale idolului său, pe care şi-l aminteşte ca pe o persoană modestă şi, în acelaşi timp, stăpânul scenei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu