rss

luni, 13 iulie 2009

Adi Minune " S-a drogat toata noaptea"

Petrecere ca in poveşti in Mehedinţi. Alin, 15 ani, fiul lui Leo din Strehaia, s-a logodit, sambătă, cu Mădălina, o ţigăncuşă de 16 ani. La petrecere au fost invitate să cânte Viorica şi fiica ei, Margherita, din Clejani, care mai aveau puţin şi rămâneau fără rochiţe şi fără sutiene din cauza greutăţii banilor primiţi de la invitaţi.

Marea petrecere organizată în cinstea logodnei lui Alin cu aleasa inimii sale, Mădălina, a început sâmbătă dimineaţă şi a continuat şi ieri, urmând să se încheie în această noapte. “Am tăiat 40 de porci şi am luat vin special de la Jidvei”, se lăuda bunicul lui Alin, Mihai. Zestrea fetei a fost adusă de peste mări şi ţări, iar ca dar de logodnă socrii mici au dat 1.000 de galbeni. “Cuscrii mei au adus mobilă tocmai din Dubai, pentru zestrea fiicei lor, Mădălina. Aşteptăm ca fata să facă 18 ani să o luăm acasă cu tot cu dar”, a declarat mama lui Leo, Maria Mihai.

«Au adus mobilă din Dubai»

Cei aproape 500 de invitaţi s-au distrat nebuneşte pe muzica lăutarilor de la Clejani. În 30 de minute, sutienul Vioricăi, solista formaţiei, a fost umplut de invitaţi cu mii de euro.

Îmbrăcată într-o rochie crăpată până la chiloţei, Margherita, fiica Vioricăi, a strâns şi ea peste 20.000 de euro, în timp ce cânta pe mese. În tot acest timp, mireasa, Mădălina, a dansat ore în şir purtând la gât o salbă formată din 300 de galbeni mari.

«Adi Minune s-a drogat toată noaptea»

“Sunt foarte supărat pe Adi Minune, care, în loc să vină să cânte la logodna fiului meu, am auzit că s-a drogat toată noaptea de vineri, iar azi (n.r. - sâmbătă) nu s-a mai putut trezi. I-am dat 5.000 de euro ca să cânte la nunta fiului meu”, a spus Leo de la Strehaia.

În replică, Minune a declarat că nu s-a drogat în viaţa lui şi că Leo este falit. “Să fie sănătos... Eu nu mă ţigănesc cu nimeni! Când te iei de cineva aşa cum a făcut-o Leo trebuie să ai dovezi! Eram obligat să merg să cânt acolo?”, ne-a spus Adi Minune.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu