rss

marți, 14 iulie 2009

Adrian Minune si-a batut joc de Leo

Trei zile şi trei nopţi au chefuit ţiganii la logodna lui Alin, fiul lui Leo de la Strehaia. Fericit că şi-a găsit noră frumoasă şi bogată, socrul mare a rupt gura targului cu o petrecere ca‑n poveşti, dar la sfarşit a venit reglarea de conturi. Leo nu a uitat că prietenul său Adrian Minune, pe care il plătise in avans să cante la logodnă, n-a mai apărut. Supărat, Leo a cerut, ieri, chiar şi sprijinul impăratului Iulian, care ameninţă că il va distruge pe manelist.

Leo a vrut să fie sigur că petrecerea de la Strehaia nu va fi uitată prea curând, aşa că nu s-a uitat la bani. Numai mâncarea şi băutura l-au costat aproape 45.000 de euro, iar pe cadourile pentru invitaţi a mai dat 50.000 de euro. Astfel, fiecare bărbat a primit o cămaşă ţigănească şi o sticlă de whisky, iar femeile - câte o rochie.

Cu toate acestea, fericirea lui Leo a fost la un pas de a fi umbrită chiar de un vechi prieten al său - Adrian Minune. “L‑am sunat pe Adi şi l-am întrebat dacă pe data de 11 iulie poate să fie la Strehaia, să cânte la logodnă. Mi-a spus că e liber şi vine, dar să îi trimit întâi banii. Mi-a cerut 5.000 de euro, pe care i-am dat printr- un intermediar, într- un cazinou din Bucureşti. Cred că şi camerele de filmat de acolo pot demonstra că el şi-a primit banii. Dar Adrian şi-a bătut joc de noi şi ne-a minţit. Am auzit că vineri seară a fost într-un club unde s-a drogat, iar dimineaţa nu s-a mai putut trezi să vină la logodna fiului meu. Acum, normal că îmi vreau banii înapoi”, a spus Leo.

Supărat, ţiganul a cerut deja sprijinul lui Iulian, împăratul rromilor. Astfel, cei doi vor merge, săptămâna aceasta, la Bucureşti, la casa manelistului, unde se va ţine o judecată ţigănească, pentru a pune lucrurile la punct.

Împăratul îi cheamă la judecată ţigănească

“Nu e bine ce-a făcut Adi; ar trebui să restituie cei 5.000 de euro pe care îi datorează lui Leo. La ţigani, nunţile se respectă şi el ştie că lucrurile nu vor rămâne aşa. Dacă nu îi dă banii, n-o să mai cânte la nici o petrecere. O să am grijă să nu-l mai cheme nimeni, se va alege praful de cariera lui”, a spus ameninţător împăratul Iulian.

Manelistul trebuia să cânte la două chefuri în aceeaşi zi

Adrian Minune a preferat să nu intre în polemică cu Leo de la Strehaia, deşi nu a negat că a primit bani de la acesta. Interesant e că Minune refuzase o altă nuntă, la care trebuia să cânte tot sâmbătă, pentru a ajunge în Mehedinţi. Nu se ştie însă de ce nu a mai apărut la Strehaia. “Eu nu mă ţigănesc cu nimeni! Când te iei de cineva, aşa cum a făcut-o Leo, trebuie să ai nişte dovezi. Eram obligat să merg să cânt acolo?”, se întreba, cu două zile în urmă, Adrian Minune, care, ieri, nu a mai putut fi contactat.

Au intrat pe fir şi poliţiştii

Declaraţia lui Leo de la Strehaia, potrivit căreia cunoscutul manelist Adi Minune s-ar fi drogat în seara când ar fi trebuit să cânte la nunta fiului magnatului din Mehedinţi, nu a rămas fără urmări. Poliţiştii de la Antidrog au demarat imediat o investigaţie în urma căreia au stabilit că interpretul nu este consumator de droguri. “Adrian Simionescu (n.r. - Adi Minune) nu figurează în evidenţele noastre ca fiind consumator sau dealer de stupefiante”, ne-au spus ofiţerii de la Antidrog.

Ce zestre are mireasa!

Mădălina (16 ani) a purtat la gât o salbă de 300 de mahmudele. În spatele ei sunt restul de 700 de galbeni, pe care i-a primit ca zestre Zestrea miresei a încăput cu greu într-un cort amenajat în curte. Numai hainele fetei au umplut jumătate din acesta, restul fiind mobilă, electrocasnice şi decoraţiuni
Mobila din zestrea miresei a fost adusă special din Dubai Părinţii fetei le-au dat tinerilor o tonă de săpun de casă şi o jumătate de porc afumat. Conform tradiţiei ţigăneşti, cu aceste două daruri norocul în viaţă e asigurat

Le-au umplut decolteul cu bani

Viorica şi-a scos banii intervenţie din sutien şi îi numără Margherita ţine bancnotele care stau să-i pice din decolteu

Viorica din Clejani şi fiica ei, Margherita, în vârstă de 16 ani, au avut un succes nebun la petrecerea de la Strehaia, judeţul Mehedinţi. Cele două au cântat o noapte întreagă, timp în care invitaţii le-au umplut decolteurile cu bani. Dacă Viorica a strâns câteva mii de euro, fiica sa a reuşit să adune nu mai puţin de 20.000 de euro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu