rss

luni, 13 iulie 2009

Carmen Electra a facut show la Mamaia


Carmen Electra, Paris Hilton şi Whitney Houston sunt cele trei staruri internaţionale care se vor afla pe litoralul românesc în această vară. Ele vor fi prezente în weekend-uri în club Bamboo din Mamaia şi vor avea grijă ca atmosfera de acolo să fie incendiară.

Una dintre frumuseţile serialului Baywatch, Carmen Electra, precum şi Paris Hilton şi Whitney Houston sunt invitate la Bamboo Mamaia pentru a face atmosferă în clubul de pe litoral.“Prima care va veni la Bamboo va fi Carmen Electra.

Şi Paris Hilton a confirmat sosirea la noi cu toată trupa, dar abia după 22 iulie, dată la care are un spectacol la Los Angeles. Abia pe urmă va ajunge în România. Aşa că la sfârşitul acestei săptămâni Carmen Electra va fi în club. Promit că în acest weekend va fi nebunie în Bamboo, iar luna viitoare urmează să vină şi Whitney Houston”, ne-a declarat Cătălin Botezatu, unul dintre acţionarii renumitului club.

«În acest weekend va finebunie în Bamboo»

El ne-a mai spus că au rămas de pus la punct doar detaliile şederii divei la Mamaia. Carmen Electra urmează să fie cazată la hotel Rex, unde i se vor asigura un apartament cu vedere la mare şi un serviciu de pază permanent, format din cinci bodyguarzi. De asemenea, Carmen va avea tot timpul la dispoziţie un elicopter.

Paris Hilton urmează să vină cu un staff format din 15 persoane, printre care hairstylist, make-up artist şi bucătar personal, dar şi două asistente. Ea va cânta şi va susţine un show împreună cu trupa ei de dansatori. Sumele cerute de cele trei vedete sunt confidenţiale, dar conform unor surse neoficiale, onorariul fiecăreia dintre ele se ridică la aproximativ 50.000 de euro.

Carmen Electra, unul dintre cei mai cunoscuţi “iepuraşi” Playboy, este renumită pentru spectacolele pline de erotism pe care le susţine pe tot globul. Vedeta de 37 de ani este considerată una dintre cele mai sexy femei din lume şi a devenit celebră jucând în serialul Baywatch, unde şi-a expus trupul perfect. În ciuda vârstei sale, frumoasa americană continuă să fie solicitată ca model şi să predea lecţii de striptease.

Whitney, o voce de aur!

Whitney Houston (46 de ani) s-a lansat în muzică de mic copil, pe când cânta în corul bisericii. Piesa ei “I Will Always Love You”, de pe coloana sonoră a filmului “Bodyguard” (în care a şi jucat), a devenit unul dintre cele mai cunoscute hituri ale cântăreţei de culoare.

Albumele lui Whitney Houston s-au vândut în peste 140 de milioane de copii în întreaga lume. Whitney şi soţul ei, Bobby Brown, au fost implicaţi într-o serie de scandaluri.

Paris, regina scandalurilor

Moştenitoarea imperiului hotelier Hilton, Paris (28 de ani) este una dintre cele mai controversate vedete de pe mapamond. Scandalurile se ţin scai de ea, spre deliciul publicului, dar apariţia apetisantei blonde este considerată de organizatorii de evenimente din toată lumea o reţetă sigură de succes. Paris a cochetat cu muzica, s-a dezbrăcat mai mult sau mai puţin voit într-un film porno făcut alături de un fost iubit şi este unul dintre cele mai solicitate modele pentru reclame din Statele Unite.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu