rss

miercuri, 1 iulie 2009

Cele mai " tari" teorii despre moartea lui Michael Jackson

Aşa cum se întâmplă mereu, fiecare are câte o părere, iar unii reuşesc, mai ales prin intermediul Internetului, să şi le exprime.

Mai jos sunt cele mai ciudate şi fără nici o bază reală trei teorii referitoare la moartea lui Michael.

1. Michael a fost omorât de iranieni

Michael Jackson a fost ucis de iranieni pentru ca atenţia mass-media să se întoarcă de la situaţia contorversată din această ţară, survenită în urma alegerilor.

2. Michael şi-a înscenat moartea

Starul şi-a înscenat moartea pentru a scăpa de datorii şi de concertele care urmau şi cărora nu le putea face faţă. Voia să se retragă şi să ducă o viaţă linişitită alături de fostul său socru... Elvis.

3. Michael a murit acum mulţi ani

Michael Jackson a murit acum doi ani sau, potrivit altor "surse" acum mulţi ani, iar de atunci în locul lui au apărut diverse alte persoane, pentru ca nimeni să nu afle adevărul. Acesta ar fi şi motivul pentru care s-a cam retras din ochii publicului şi apărea mereu mascat. În plus, sunt unii care spun că, în ultimii ani, starul arăta ciudat fiind mai înalt şi având mersul diferit.

Bineînţeles că aceste teorii sunt bizare şi poate puţin amuzante lăsând la o parte tragicul situaţiei, dar nu sunt susţinute de nici un fel de realitatea în care trăim.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu