rss

miercuri, 1 iulie 2009

Dovada Virginitatii Printesei Tiganci

Cearşaful pe care s-a consumat noaptea nunţii fiicei regelui Stănescu a fost arătat nuntaşilor.

După ce au chefuit duminică la nunta fiicei regelui Dan Stănescu în Costeşti, judeţul Argeş, petrecerea a continuat luni noaptea în Târgu Jiu, judeţul Gorj, la palatul socrilor mari. Cearşaful pe care s-a consumat noaptea nunţii dintre tinerii însurăţei a fost arătat şi luni noaptea nuntaşilor prezenţi la palatul familiei mirelui Mihai Biriţă.Dovada fecioriei Ancuţei a fost adusă chiar de bunica ginerelui, care a coborât din limuzina cu care au fost aduşi şi însurăţeii, cu o pungă din plastic, transparentă, în care era ţinută lenjeria, pe care se vedeau câteva pete de sânge. Cearşaful “inocenţei” odraslei regale, care, pentru a dovedi că e virgină, şi-ar fi făcut operaţie la himen, a fost păzit cu stricteţe de familie şi de agenţii de la o firmă de pază din Târgu Jiu, cu care socrii mari au încheiat un contract. Agenţii au îndeplinit ordinele cu străşnicie, îndepărtând ziariştii, pentru ca ritualul expunerii cearşafului însângerat să nu fie surprins de camerele de luat vederi.

Darul mirelui: între 2 şi 5 mahmudele


Lenjeria nupţială a fost arătată nuntaşilor, prinşi într-o horă, în curtea palatului familiei Biriţă, dovada fecioriei obligându- i, în acelaşi timp şi pe participanţii la nuntă să ofere darul mirelui, după ce, cu o noapte înainte, la Costeşti, fusese oferit “darul miresei”. Cadourile de la Târgu Jiu au constat în bani din aur, fiecare invitat oferind, ieri după-amiază, între două şi cinci mahmudele.

Nunta, filată de agenţi secreţi

Poate părea incredibil, însă de mai bine de două luni, agenţi din serviciile secrete şi specialişti în filaj s-au “pregătit” de nunta de un milion de euro a ţiganilor de la Costeşti. Valurile care s-au creat în jurul evenimentului au făcut ca nunta să devină, culmea, misiune de grad zero pentru oamenii legii. Pentru reuşita deplină a misiunii, s-a mers până acolo încât ofiţeri bine pregătiţi, vorbitori de limbă ţigănească, au luat loc la masă, printre petrecăreţi. S-au ferit însă să ofere darul în lanţuri sau bănuţi de aur, pentru că au fost obligaţi să ducă înapoi recuzita la “camera de comori” pentru a fi folosită la altă misiune.

Regele îşi face cuscrul lord

Dan Stănescu Tortică, regele ţiganilor din Costeşti, judeţul Argeş, îşi va înnobila noile rude. După ce i-a organizat fiicei sale, Ancuţa, o nuntă de un milion de euro, regele a decis să ridice vila din Tîrgu Jiu a cuscrilor (părinţii ginerelui său, Mihai Biriţă) la rang de casă regală. Regele a mai spus că va acorda titluri nobiliare cuscrilor săi, care de acum înainte se pot considera nobili. “Cuscrului meu, Mihai Biriţă senior, îi dau un rang de lord. În cel mai scurt timp vom da un decret şi-l ridicăm în rang”, a declarat Dan Stănescu când şi-a încredinţat fiica lui Mihai Biriţă junior.

Şi Aluna se mărită

Aluna, fosta nevastă a ginerelui, se va mărita şi ea. Un băiat din Strehaia, judeţul Mehedinţi, care, culmea, se numeşte tot Mihai Biriţă, s-a dus la Târgu Jiu s-o peţească pe Aluna. Pastorul rromilor, Ion Ministru, a declarat că în urma dezlegării jurămintelor dintre Aluna şi fostul ei soţ, s-a iniţiat o slujbă aşa cum se cuvine pentru noii iubiţi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu