rss

miercuri, 1 iulie 2009

Eleva Ucigasa datoare 44.000 de euro

Alexandra Pintili (16 ani), cea care pe 9 martie şi-a căsăpit mama adoptivă cu şapte lovituri de topor, ar trebui să-i plătească bunicii ei materne 40.000 de euro. Vasilica Zamfir, mama Ioanei Pintili (54 de ani) vrea aceşti bani ca daune morale, sumă la care se adaugă şi 4.000 de lei, cheltuieli judiciare.

Zilele trecute, procurorii bucureşteni au trimis-o în judecată pe eleva Liceului “Dimitrie Cantemir” pentru omor calificat. Anchetatorii susţin că fata a premeditat omorul cu mult timp înainte, ea anunţându-şi de mai multe ori colegii că o va ucide pe Ioana Pintili, deoarece “nu e mama mea adevărată, e mai tot timpul beată şi mă bate cu făcăleţul”. Conform procurorilor, în seara crimei, Alexandra a profitat de faptul că mama sa băuse (legiştii descoperind ulterior că Ioana Pintili avea o alcolemie de 0,35 la mie) şi a lovit-o în cap de şapte ori cu o toporişcă. A vrut apoi să ducă leşul în faţa blocului, pentru a scăpa de el, dar nu a reuşit. Supărată, ea a încercat să-şi taie venele după ce a băut doi litri de vin.

Arestată chiar de ziua ei de naştere

De ziua ei de naştere, pe 4 iunie, când a împlinit 16 ani, Alexandra a fost arestată pentru omor calificat şi riscă să stea 25 de ani după gratii. Fata a fost înfiată de soţii Ioana şi Relu Pintili când avea doar o lună. Mama ei biologică, o nepoată a bărbatului, era minoră când a rămas gravidă cu Alexandra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu