rss

miercuri, 1 iulie 2009

Joseph Jackson Interviu ProTV : Michael A Iubit Romania

La şase zile de la moartea lui Michael Jackson, americanii continuă să se intrebe ce se va intampla cu trupul starului, dacă publicul va avea ocazia să-şi ia rămas bun de la marele cântăreţ sau nu. Ieri, mii de oameni au zăbovit cu orele în faţa casei unde a copilărit Michael, în micuţul oraş Encino, din California, la jumătate de oră de mers cu maşina de la Los Angeles.

Poarta casei megastarului e păzită de un bodyguard

Urmărind carele de transmisie ale televiziunilor din toată lumea, înşirate pe sute de metri, am ajuns şi eu în faţa casei care a însemnat mereu atât de mult pentru Michael. Nicidecum imensă, aşa cum s-ar fi cuvenit pentru un “Rege”, locuinţa copilăriei starului şi locul unde se reunea familia la bine şi la greu, conform presei, era acum păzită de zeci de poliţişti şi gărzi de corp.

Liniştea care m-a întâmpinat a fost “spartă” de vocile câtorva fani, care s-au pus pe cântat hiturile megastarului. Şi au continuat aşa timp de circa şase ore... Între timp, oamenii care l-au iubit pe regele muzicii pop au continuat să vină cu flori, lumânări şi mesaje la zidul special amenajat cu trista ocazie. La fiecare deschidere a porţii, se instala panica printre cei prezenţi, care au aşteptat un semn de la membrii familiei cântăreţului. Însă în zadar... Pe aceştia i-am putut zări doar la căderea nopţii, în maşini impunătoare, demarând în faţa bliţurilor. Toată lumea vorbea de acelaşi lucru: unde va avea loc înmormântarea şi dacă va fi publică?

«Aş vrea ca fiul meu să vadă cât e de iubit»

Joseph Jackson , tatăl megastarului, a acordat un interviu postului de televiziune Pro TV, în care a mărturisit că fiul lui “a iubit România şi tot ce a făcut acolo. Michael îi considera pe români oameni de treabă”. În timpul interviului, Joseph era cu zâmbetul pe buze şi nu părea foarte afectat de pierderea suferită, precizând că “e foarte bine”. Pe de altă parte, Majestic, un prieten de-al lui Michael, a declarat că, în goana după averea starului, anturajul în frunte cu actriţa Liz Taylor l-a măcinat şi l-a distrus pe “Rege”. El a precizat că Michael nu avea nici o rudă în preajma lui când a murit, pentru că “persoanele din anturajul lui au acţionat după deviza «Dezbină şi cucereşte! ». L-au ţinut departe de familie, i-au blocat telefoanele şi l-au îndopat cu pastile”. Majestic a subliniat că Michael Jackson nu se putea duce personal la farmacie să îşi ia medicamente, pentru că ar fi fost asaltat de fani şi nici nu putea să îşi scrie singur reteţa pentru Demerol, analgezic din cauza căruia se pare că ar fi murit: “El avea persoane în jurul său care îi procurau medicamentele probabil pentru nişte bani în plus”.

Ar putea fi înhumat vineri, la Neverland

Trupul lui Michael Jackson va fi dus mâine, de familie, la ferma starului, Neverland, din California, potrivit postului american de televiziune Fox News. Tot mâine, se va decide dacă acesta va fi înmormântat la Neverland sau în altă parte. Cât despre ziua funeraliilor, familia cântăreţului urmează să hotărască dacă ceremonia va avea loc vineri şi dacă trupul artistului va fi aşezat într-un coşciug de sticlă.

Şi totuşi există un testament!

Ieri a ieşit la iveală că Michael are un testament. Însă acesta a fost realizat de unul dintre avocaţii săi, care momentan nu se află în Los Angeles. Starul a redactat actul moştenirii în 2002 şi a decis împărţirea bunurilor sale între mama lui, cei trei copii şi una sau mai multe fundaţii de caritate. Însă se pare că tatăl lui, Joseph, a fost exclus din testament şi nu va primi nimic.

Un sat din Ucraina ar putea fi redenumit Michael Jackson

Consiliul local dintr-un sat din Ucraina analizează o propunere de redenumire a localităţii după numele lui Michael Jackson, potrivit agenţiei ruse RiaNovosti. Satul care ar putea fi botezat astfel este Oktyabroskye.Propunerea urmează să fie supusă la vot în curând.

Lua pastile în valoare de 50.000 $ lunar

Michael Jackson, care a murit pe 25 iunie în locuinţa sa din Los Angeles, la 50 de ani, îşi procura lunar medicamente în valoare de aproape 50.000 de dolari. Multe din prescripţiile sale erau pe numele fals Omar Adams.K. Jackson

Mama îi va administra averea

Administrarea provizorie a averii regretatului Michael a fost încredinţată mamei acestuia, Katherine Jackson (79 de ani), în urma unei decizii judecătoreşti. Totodată, custodia temporară a celor trei copii ai starului american, Prince I (12 ani), Paris (11 ani), şi Prince II (7 ani), i-a revenit tot lui Katherine Jackson. Curtea urmează să se pronunţe asupra dreptului de administrare definitivă a bunurilor starului.


Fosta soţie a lui Michael, Lisa Marie PresleyLisa Marie Presley, fosta soţie a starului: «Era foarte bun la pat»

Un prieten din copilărie al lui Michael, care i-a fost şi confident timp de 40 de ani, a făcut noi dezvăluiri pentru Daily Mail. Bărbatul a povestit că fosta soţie a starului, Lisa Marie Presley, i-ar fi mărturisit că “Regele” era un bun amant.

J. Randy Taraborrelli susţine că multe dintre fostele iubite ale starului au fost nemulţumite de relaţia lor cu Michael. Se pare că ele nu reuşeau să-l convingă pe acesta să-şi depăşească timiditatea. Însă, în ceea ce priveşte mariajul starului cu Lisa Marie Presley, Randy a declarat că nu crede că a fost unul din interes, pentru că cei doi aveau o relaţie foarte pasională: “Lisa mi-a spus de multe ori că Michael e foarte bun la pat”. Bărbatul mai povesteşte că starul obişnuia să folosească parfumuri şi creme de damă.(Andreea Ciocănel)


Ultima fotografie cu Michael în viaţă

foto: Getty Images

Michael Jackson părea într-o formă de zile mari cu doar 48 de ore înainte să se stingă subit din viaţă. Cel puţin aşa arată fotografiile realizate de Kevin Mazur la ultima repetiţie a starului, de la Staples Center, din Los Angeles, pentru concertele pe care trebuia să le susţină la Londra, în luna iulie. Se pare că aceste imagini, care arată un Michael fericit, sănătos şi entuziast, sunt ultimele în care starul apare în viaţă. În spatele scenei, se pot vedea numele concertelor pe care urma să le susţină: “This Is It”. Potrivit unei surse, starul era plin de viaţă, râdea şi glumea cu dansatorii. Mai mult, se pare că filmarea de la repetiţiile pentru concert va fi scoasă pe un DVD, însă nu se ştie cine va avea drepturile de autor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu