rss

marți, 14 iulie 2009

" The king of pop is going to lick your lollipop "

Alte dezvăluiri şocante despre Michael, din nou, de la biograful Ian Halperin, care scrie o carte despre megastar.

După ce susţinea că ii cunoaşte pe caţiva dintre iubiţii homosexuali ai regelui muzicii pop, acum scriitorul scoate la iveală alte minunăţii, încât ai impresia că e o glumă proastă. Pe de altă parte, există posibilitatea ca toate aceste lucruri să nu se fi întâmplat doar în imaginaţia lui Halperin, ci chiar în viaţa lui Michael.

Potrivit cotidianului american The New York Post, biograful susţine că unul dintre iubiţii lui Michael, un angajat al unui motel din Las Vegas, i-ar fi spus fraza cu care a fost agăţat de solist. Megastarul ar fi mers la el şi i-ar fi zis: "The king of pop is going to lick your lollipop" (n.r. - Regele pop o să-ţi lingă acadeaua). Sună nu doar degradant şi amuzant în acelaşi timp. Dar Halperin nu se opreşte aici.

Se deghiza în femeie

Atunci când Michael avea vreo întâlnire amoroasă cu vreun iubit de-al lui, se furişa noaptea din casă, îmbrăcat în femeie. Cel puţin aşa ar fi declarat, tot iubitul său care lucra la un motel din Las Vegas.

E trist să-ţi baţi joc de un om. Şi chiar de-ar fi adevărat ce spune Ian, e uimitor cât de uşor poate să arunce cu noroi în amintirea celui ce-a fost regele muzicii pop.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu