rss

luni, 13 iulie 2009

La Toya : Michael a fost ucis pentru bani

Interviu incendiar acordat de sora mai mare a lui Michael Jackson, La Toya, în publicaţia britanică “News of The World”. În premieră, ea a dezvăluit faptul că de la bun început a crezut că megastarul a fost asasinat de o adunătură de “paraziţi”, care mişunau în jurul fratelui ei şi doreau să-l îndepărteze pe cântăreţ de familie.

La Toya, în vârstă de 53 de ani, a declarat că ea a fost cea care a cerut o a doua autopsie şi a spus că e decisă să afle totul despre moartea fratelui ei. “Ştiu la ce concluzii se va ajunge cu autopsia. Cred că Michael a fost asasinat, am simţit asta de la început”, a spus ea. “Nu e vorba despre o singură persoană vinovată, mai degrabă e o conspiraţie.

Crede că e vorba de o conspiraţie

Michael era o persoană foarte dulce, era afectuos. Unii au profitat. Acum mai puţin de o lună, mi-am spus că Michael va muri înainte de a cânta la Londra, pentru că era înconjurat de oameni care nu-i apărau interesele. Michael valora peste un miliard de dolari. Când cineva valorează atât, există tot felul de oameni care profită în jurul lui. Am spus familiei, acum o lună, că el nu va ajunge la Londra. Valora mai mult mort decât viu”, a declarat La Toya.

Jefuit de două milioane de dolari

Şi mai tragic, conform spuselor surorii lui Jackson, a fost faptul că, în timp ce Michael se zbătea între viaţă şi moarte, pe podeaua unei camere din vila sa, cei care se aflau în momentul acela la reşedinţa din Beverly Hills l-au jefuit, în loc să-l ajute. “Au dispărut din casa lui Michael două milioane de dolari cash şi mai multe bijuterii şi pietre preţioase. Deocamdată, nu dau nume, din cauza anchetei, dar ştiu sigur cine l-a omorât pe fratele meu mai mic. Aştept însă să se dovedească acest lucru”, a mai spus La Toya, precizând totodată că megastarul voia să se lase de muzică şi să devină regizor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu