rss

miercuri, 1 iulie 2009

Mariah Carey il ia la misto pe Eminem

După ocazii multiple de a ironiza vedete, pe care nu le-a irosit niciodată, iată că vine şi rândul lui Eminem să fie pus la colţ. Mariah Carey, una dintre cântăreţele aflate în vizorul rapperului când vine vorba de aşa ceva, a decis să ia taurul de coarne şi să demonstreze că, de ce nu, se poate şi invers.

Mariah a filmat, la începutul acestei săptămâni, videoclipul primului single extras de pe noul său disc. Cântăreaţa se dezlănţuie împotriva starului hip-hop cu melodia "Obsessed" ("Obsedat"), de pe albumul "Memoires of an Imperfect Angel" ("Memoriile unui înger imperfect"). Cei doi au avut, mai demult, o scurtă relaţie romantică, iar Eminem a sugerat, în piesa lui intitulată "Bagpipes from Baghdad", că s-ar fi culcat cu Mariah. Supărată foc, ea îi răspunde rapperului cu aceeaşi monedă, cu ironie şi versuri bine ticluite.

În noul său videoclip, filmat la New York, interpreta se deghizează într-un personaj care seamănă izbitor cu Eminem şi care poartă un tricou lălâi, şapcă şi pantaloni largi. Potrivit site-ului Contactmusic.com, versurile piesei îl au ca destinatar clar tot pe fostul iubit: "Ai halucinaţii, băiete, îţi cam pierzi minţile... Cred că e de la "iarbă" sau poate de la extasy... Ce eşti aşa obsedat de mine?! Minţi că ai făcut sex cu mine... Tu eşti mamă şi tată, eu sunt o corporaţie... Eu sunt o conferinţă de presă, tu eşti o conversaţie."

Nu mai departe de luna trecută, soţul cântăreţei, actorul Nick Cannon, a ţinut să-i atragă atenţia în mod public rapperului că i-a jignit consoarta, susţinând că relaţia dintre Mariah şi Eminem nu a fost niciodată una serioasă. "El este încă obsedat de soţia mea, aceeaşi femeie de acum opt ani cu care n-a reuşit să se culce".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu