rss

marți, 14 iulie 2009

Marius Csampar , cel mai sângeros criminal din România

Furturi, tâlhării şi un lung şir de crime, una mai oribilă decât cealaltă. Postul de televiziune B1 a reconstituit, într-un interviu difuzat, duminică, în cadrul emisiunii “Condamnaţii”, imaginea sumbră a lui Marius Csampar, cel mai sângeros criminal din România.

Marius Csampar se află închis pe viaţă, la “Poarta Albă”

Chiar şi în spatele gratiilor, Marius Csampar, bărbatul al cărui nume a devenit legendar în rândul criminalilor, pare un om împlinit. Păşeşte relaxat prin celula de doar câţiva metri pătraţi din Penitenciarul “Poarta Albă”, Constanţa, unde îşi ispăşeşte pedeapsa cu închisoarea pe viaţă, şi povesteşte zâmbind, fără să schiţeze vreo urmă de regret, cum a ajuns să ucidă.

Închis pe viaţă la «Poarta Albă»

“Am omorât cu grijă şi înţelepciune. Prima dată, în 1993. Rămăsesem fără bani şi cunoşteam o femeie care vindea vin şi ţuică”, mărturiseşte cu nonşalanţă tânărul care, din cei 35 de ani pe care îi are, jumătate i-a petrecut prin puşcării. “A patra victimă a fost un tovarăş de-al meu. Furasem din câteva maşini împreună şi el, cât am lipsit eu, a ascuns din lucruri. Am pus mâna pe un par şi l-am bătut. Păi, ce să mă mai opresc?! Dacă am început, hai să şi termin”, a explicat Marius Csampar, cel care, în patru ani, a omorât şase oameni. Ultima faptă probată de anchetatori este şi una dintre cele mai cumplite. Şi-a ucis un “coleg” de tâlhării, iar trupul l-a aruncat şobolanilor dintr-o canalizare să-l mănânce.

În iulie 1994, i-a tăiat capul unui amic

Decembrie 1993: A tâlhărit o femeie, apoi a ucis-o.

Iunie 1994: A înjunghiat un bărbat peste care intrase în casă, cu scopul de a-l jefui.

Iulie 1994: I-a tăiat capul unui prieten, apoi l-a aruncat în gârlă.

1995: Un alt prieten a sfârşit cu capul zdrobit.

Decembrie 1996: Şi-a ucis gazda chiar în noaptea de Revelion.

Aprilie 1997: Marius şi-a tranşat un “coleg” de tâlhării, pe care l-a dat, apoi, hrană pentru şobolani.

13 comentarii:

Anonim spunea...

de necrezut.....

Anonim spunea...

am auzit de si mai rele .:))

Anonim spunea...

unii au fost impuscati pentru genocid,asta mai traieste pe banii nostri....asta e legea...

Anonim spunea...

un dezaxat periculos, sper ca justitia romana sa nu-i dea drumul nici macar cu o zi inainte de a muri

Anonim spunea...

„Crima e ca mersul pe bicicletă sau ca fumatul. Când eram mai tânăr, devenise un fel de viciu pentru mine să omor!”, Marius Csampar.

Incredibil la ce poate sa-l duca mintea!

Anonim spunea...

toti criminalii au fost oameni normali din punct de vedere psihic ca si restul, numai ca la un moment dat in viata s-a intamplat ceva ce a declansat setea aceasta pt omor. pt marius csampar a fost moartea mamei. toti suntem la fel. instinctul criminal il avem cu totii, se poate declansa oricand si depinde de noi daca suntem constienti sau nu si cat de constienti ca acest lucru nu este bun.

Anonim spunea...

Am vizionat si eu emisiunea de duminica la postul B1. Am fost profund uimita cu cata lejeritate, cu zambetul pe buze (mai degraba un ranjet) povestea despre cum a omorat oameni nevinovati, prieteni, cunostinte.

Anonim spunea...

il cunosc personal pe marius merg des la el...si credetima ca toti pe care ia omorat meritau intrun fel sau altul nu stiu cum sa va explic dar e greu de inteles si eu care am facut multa puscarie si cateodata nu il inteleg...si nu omoara fara un motiv am dormit atata timp cu el in pat si am mancat din aceeas farfurie si nici o palma nu mia dat vreodata...deci inainte de a vorbi incercati sa il ascultati si poate veti intelege si mesajele care le trimite...

Anonim spunea...

nebun

Anonim spunea...

Trebuie impuscat!

Anonim spunea...

Se cheltuiesc bani pe asemenea nenorociti anloc sa se faca ceva concret cu ei.Si se mai plang de conditii.Trebuiesc exterminate aceste bestii

Anonim spunea...

Esti tare omule

Anonim spunea...

sant pline puscariile de nenorociti din astia.Mananca si traiesc pe spinarea noastra .Poate ca o duc mai bine ca unii dintre noi E corect sa fie asa in tara asta de rahat?

Trimiteți un comentariu