rss

joi, 16 iulie 2009

Michael Jackson Cu Parul In Flacari [VIDEO]

Şi-a ars părul şi scalpul! In urmă cu mai bine de 25 de ani, Michael Jackson a suferit un accident stupid in timpul filmărilor pentru o reclamă la Pepsi. The Sun a făcut public clipul în care se vede clar cum scapul regelui pop este în flăcări.

Pe 27 ianuarie 1984, în plină glorie, Michael Jackson filma pentru un spot publicitar la o binecunoscută firmă de sucuri acidulate. În timp ce Jacko cobora scările scenei, în paşi de dans, o greşeală a pirotehniştilor a făcut ca un foc de artificii ce ţinea de decorul filmărilor să izbucnească tocmai în părul megastarului.

Jackson nu a realizat imediat ce i se întâmplă, dar cei prezenţi au tăbărât peste el imediat pentru a-i stinge focul din păr. Urmările au fost destul de grave. Regele popului a rămas cu arsuri de gradul doi şi trei pe faţă şi pe scalp şi, se spune, că tot de atunci a început să ia calmante pentru durere, dezvoltându-şi ulterior o dependenţă care i-a adus moartea, în urmă cu trei săptămâni.

După acest eveniment nefericit, Michael a suferit o intervenţie chirurgicală. Surse apropiate megastarului susţin că el nu a mai fost niciodată la fel după accident. „Avea 25 de ani şi era plin de viaţă, dar după acest incident s-a schimbat total. Calmantele pe care începuse să le ia l-au schimbat total".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu