rss

sâmbătă, 11 iulie 2009

Michael Jackson a fost asasinat ?

Michael Jackson e departe de a-şi găsi liniştea de veci, pe de o parte, din cauza familiei sale, care refuză să-l inmormanteze fără creier, pe de altă parte, din cauza poliţiei, care susţine că nu poate exclude varianta unei crime, deşi la începutul anchetei infirmase ipoteza.Noua ipoteză legată de moartea megastarului pune presiune pe doctorii care l-au avut în grijă pe Michael în ultimii zece ani. Într-un interviu acordat CNN, William Bratton, şeful poliţiei din Los Angeles, susţine că nu poate exclude varianta uciderii lui Jackson. Direcţia în care va continua ancheta se va stabili după ce vor fi finalizate toate analizele efectuate asupra creierului artistului, care a fost prelevat la scurt timp după moartea “regelui”. Abia atunci se va şti dacă Michael a fost ucis cu o injecţie cu anestezic sau a sfârşit în urma unei supradoze accidentale şi doar la acel moment familia va putea să-l înmormânteze.

Primea orice medicament voia

Pe de altă parte, dermatologul artistului lansează acuzaţii grave la adresa colegilor săi, spunând că “Michael primea orice medicament dorea”. Doctorul l-ar fi avertizat pe artist că sedativele i-ar putea fi fatale într-o zi.

«Era homosexual»

Biograful lui Jackson, Ian Halperin, şochează cu afirmaţii legate de orientarea sexuală a lui Michael: “Regele nu a fost sub nici o formă pedofil. Era homosexual şi agăţa bărbaţi pe stradă, deghizat în femeie”.

«Fiul meu a fost asasinat»

Într-un interviu acordat postului american ABC, tatăl lui Michael, Joe Jackson, s-a declarat convins de faptul că fiul său a fost asasinat şi a afirmat că habar nu avea că megastarul era dependent de medicamente. “Michael voia linişte şi cred că avea nevoie de medicamente ca să doarmă, deoarece muncea foarte mult. Dar el nu s-a mai trezit. A murit în somn”, a mai spus Joe.

Aşa arată mort megastarul

Un artist polonez a realizat pentru ziarul FAKT portretul lui Michael Jackson mort, ghidându-se după detaliile furnizate în raportul autopsiei. În desen, faţa cântăreţului e plină de cicatrici de la ultimele intervenţii chirurgicale estetice suferite, iar scalpul îi este complet lipsit de păr. Ochii sunt vineţi, iar nara stângă pare să cadă, ca urmare a numeroaselor operaţii. Imaginea arată că părţi ale scalpului artistului au suferit arsuri şi au rămas pline de cicatrici în urma incidentului în care părul cântăreţului a luat foc în timpul filmării pentru o reclamă, în 1984.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu