rss

duminică, 5 iulie 2009

Monica Columbeanu - Tiganca Unguroaica

Personaj controversat incă de la varsta de 14 ani, cand - potrivit presei de scandal - a fost revendicată de două clanuri ţigăneşti din Bacău, Monica Columbeanu (fostă Gabor) a locuit o perioadă în apartamentul mamei lui Dan Constantin Damaschin, alias Dinu Damaschin, din Bacău. Aceasta este camera unde a stat, în vara lui 2003, actuala soţie a lui Irinel Columbeanu după ce a fugit de acasă de teama interlopilor.

Situat într-o zonă liniştită a Bacăului, apartamentul unde a fost dusă Monica Gabor de Dinu Damaschin, pe atunci reprezentant al Asociaţiei Internaţionale pentru Apărarea Drepturilor Omului din Bacău, actualmente vicepreşedinte pe ţară al acestei organizaţii, este unul modest. Acum, ca şi atunci, aici locuieşte doamna Constantinescu (mama lui Dinu Damaschin). La uşă ne-a întâmpinat Dinu Damaschin, flancat de mamă şi de doi prieteni. “Aici, în camera asta, a locuit Monica. Pe canapeaua asta a dormit”, ne spune Damaschin.

«De jenă, se mai ducea şi lua pâine»

Mama sa completează: “Acum se face că a uitat. Stătea toată ziua, nu o puneam să facă nimic. Citea cărţile din vitrina aia. Câteodată, de jenă, se mai ducea şi mai lua pâine şi ziare. Voia să se facă şi ea utilă. Au fost seri când era atât de speriată, că o luam să doarmă în pat cu mine. Am auzit pe la televizor că ar fi negat că a stat aici. Să-i fie ruşine, că o pun de faţă cu toţi vecinii”.

Acuzat că ar fi fost proxenet şi că a profitat de Monica Gabor în acea perioadă, Dinu Damaschin explică: “Eu nu am avut nici o treabă cu fata. Mai mult, ştiu că la vremea respectivă era virgină”.

Azi stă într-o vilă cu piscină

Azi, Monica Columbeanu locuieşte alături de soţul ei, Irinel, şi de fiica lor, Irina, într-o vilă somptuoasă, situată pe o proprietate de aproximativ 6.000 de metri pătraţi, în comuna ilfoveană Izvorani. Imobilul e uriaş, are trei nivele, piscină şi deschidere spre lacul Snagov. Când se plictiseşte acasă, Monica se urcă în automobilul ei, marca Bentley, sau se plimbă cu barca cu motor. Când vrea să se retragă, pentru a învăţa, Monica se mută temporar în apartamentul pe care soţul ei îl deţine în “buricul” Bucureştiului, în Piaţa Victoriei.
Livingul vilei în care locuieşte acum Monica are câteva sute de metri pătraţi şi e plin de obiecte de artă / Vila din Izvorani are piscină şi e situată pe un teren de peste 6.000 de metri pătraţi

A salvat-o din ghearele mafioţilor

Numele Monicăi Columbeanu a fost implicat, cu câţiva ani în urmă, într-un scandal declanşat de dezvăluirile lui Dinu Damaschin. Acesta a povestit că, în perioada adolescenţei, Monica ajunsese în atenţia unor personaje din lumea interlopă băcăuană, care nu erau străine de reţelele de prostituţie locale, însă el a intervenit pentru ea. Recent, scandalul a reizbucnit, tot cu Dinu Damaschin, “protectorul” Monicăi, în prim-plan.

«Monica e din neam de ţigani unguri»

Vicepreşedintele Asociaţiei Internaţionale pentru Apărarea Drepturilor Omului mai spune că recent, după reizbucnirea scandalului, Emil Gabor (tatăl Monicăi) a fost cules de pe străzi de familia sa. Mai mult, acelaşi Damaschin susţine că Irinel Columbeanu i-ar fi achiziţionat bătrânului şi o locuinţă, ca să nu mai doarmă cu boschetarii. “Tatăl Monicăi e un beţiv, stătea pe străzi. Îl mai ajutam eu, din când în când, de milă. Şi vă mai zic ceva. Ştiaţi că Monica se trage din neam de ţigani unguri? Gabor. Asta şi înseamnă, ţigan ungur. Dacă daţi de bunicii Monicăi, o să vă cruciţi”, a încheiat Dinu Damaschin.

1 comentarii:

Anonim spunea...

curva aia muista si vaca normal ca tiganca unguroaica este ca doar nu o fi romanca la comportamentul ei de sclava afurisita si prefacuta

Trimiteți un comentariu