rss

vineri, 10 iulie 2009

A ridicat 16,5 Kg cu vaginul

O femeie de 42 de ani din Rusia a reuşit să stârnească uimire în întreaga lume şi a stabilit un nou record mondial. După ani de antrenamente zilnice, femeia a reuşit zilele trecute să ridice o bilă din sticlă de 16,5 kilograme, informează publicaţia “20 Minuten”.

Tatiana Kozhevnikova, o rusoaică de 42 de ani, a reuşit, după 15 ani de antrenamente zilnice, să ridice cu vaginul o bilă de sticlă ce cântărea 16,5 kg. Femeia a prins cu muşchii vaginului “mânerul” unui şnur de care era legată bila şi a ridicat globul de sticlă fără nici o problemă. Astfel, ea a fost desemnată ca fiind femeia cu cei mai puternici muşchi vaginali.

S-a inspirat din cărţi

Rusoaica a declarat presei că, după ce a născut, muşchii vaginului ei au devenit extrem de slabi. Fiind foarte nemulţumită, ea a început să caute ajutor în cărţi şi a aflat că îşi poate întări muşchii făcând exerciţii zilnice.

Cu multă îndemânare a ridicat bila de pe pămnât

Perseverenţa a ajutat-o să-şi adjudece titlul recent dobândit. Ea le recomandă exerciţii vaginale femeilor, pentru a li se îmbunătăţi viaţa sexuală.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu