rss

miercuri, 1 iulie 2009

A scapat cu o sageata intre ochi

Adele Curran, de 42 de ani, din Noua Zeelandă, a fost la un pas de moarte, după ce o săgeată i-a intrat exact între ochi. Norocul ei a fost că ţepuşa nu a pătruns prea adânc în capul femeii şi, astfel, nu i-a atins creierul.

Adele îşi uda liniştită florile, în grădina casei ei din Aukland, când s-a trezit cu o săgeată de 40 de centimetri între ochi. Când au văzut ce se întâmplase, vecinii îngroziţi au alertat ambulanţa şi au încercat să-i scoată dintre ochi obiectul ascuţit. Însă fiul lui Adele, Ryan, de 16 ani, nu i-a lăsat să-i extragă ţepuşa din cap, ştiind că există riscul unei puternice hemoragii. Medicii care i-au acordat îngrijiri susţin că femeia a scăpat ca prin minune.

Țepuşa nu i-a atins creierul

Băţul metalic a intrat trei centimetri în cutia craniană, dar, printr- un miracol, nu i-a atins creierul. “Dacă s-ar fi înfipt cu un centimetru mai adânc, acum aş fi fost moartă”, a spus Adele, care susţine că fiul ei este un erou pentru ea.

Săgeata a fost trasă din greşeală, de un vecin, care încerca o arbaletă primită cadou de la un prieten. Poliţiştii au deschis o anchetă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu