rss

miercuri, 1 iulie 2009

Tatal lui Michael Jackson profita de moartea fiului sau

În timp ce milioanele de fani aduc omagii Regelui, comportamentul mercantil pe care tatăl lui Michael l-a avut după moartea fiului a îngrozit familia cântăreţului.

Fraţii şi surorile regretatului star au fost uimite când Joseph Jackson s-a folosit de ceremonia de decernare a premiilor BET - unde mai multe vedete, printre care şi Janet Jackson, i-au adus un ultim omagiu lui Michael - pentru a-şi promova noua casă de discuri, Ranch Records, părând deloc afectat de decesul fiului.

”Surse din backstage ne-au dezvăluit că Janet Jackson şi ceilalţi membri ai familiei au fost absolut îngroziţi când au aflat că Joe Jackson şi-a promovat noua casă de discuri pe covorul roşu, înaintea show-ului care a fost regândit în totalitate pentru onorarea memoriei lui Michael”, relatează ziarul Chicago Sun Times.

Când Dom Lemon, reporter CNN, l-a întrebat pe Joe Jackson despre felul în care soţia sa Katherine şi ceilalţi membri ai familiei fac faţă tragediei, răspunsul a fost: ”Fac foarte bine. Dar vreau să fac această declaraţie. O declaraţie chiar interesantă! Marshall şi cu mine deţinem o casă de discuri denumită Ranch Records...”.

Interviul s-a încheiat brusc, când reporterul a încercat să redirecţioneze discuţia către moartea lui Michael Jackson.

Unul dintre invitaţii la ceremonie a declarat că nimeni n-ar trebui să fie surprins de comportamentul lui Joe Jackson, întrucât acestuia i-a păsat de fiul său numai în funcţie de ce poate face acesta pentru el, viu sau mort.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu