rss

miercuri, 1 iulie 2009

A vrut sa isi faca circumcizie cu unghiera

Dacă cumva vă plictisiţi teribil acasă, nu încercaţi niciodată să vă faceţi o circumcizie cu unghiera!

Din păcate pentru el, un tânăr din Londra nu s-a gândit la consecinţele pe care le poate avea ”operaţia” făcută în propriul dormitor şi era cât pe ce să se aleagă cu o lipsă acută de sex pentru tot restul vieţii.

Norocul lui a fost că medicii care s-au ocupat de caz au reuşit să-i trateze rana şi să rezolve totul fără prea multe probleme! Dar “experienţa” de care a avut parte se putea termina mult mai rău, conform medicilor care l-au tratat: “Credem că durerea a fost insuportabilă, având în vedere instrumentul pe care l-a folosit pentru circumcizie. Chiar dacă băuse ceva înainte, nu avea cum să nu simtă! A dat dovadă de nebunie curată! De data asta a scăpat, însă ar fi putut să rămână cu traume pe viaţă. În plus, exista posibilitatea să nici nu mai aibă parte de viaţă sexuală niciodată!” Auch!

Şi care este, până la urmă, motivul pentru care tânărul a vrut neapărat să-şi facă circumcizia? Well, iubita s-a declarat destul de nemulţumită de performanţele lui sexuale, iar un prieten l-a asigurat că tipii circumcişi dau un randament mult mai bun în pat! Iar de aici până la a folosi unghiera nu a fost decât un pas!

Ok. Şi totuşi… De ce nu o fi apelat la un doctor?

Aşadar, care este concluzia, dragi copii? Unghiera se foloseşte doar pentru a ne tăia unghiile, ne-am înţeles?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu