rss

duminică, 27 septembrie 2009

Inca un tren deraiat la Galati

Nicio persoană nu a fost grav rănită în urma deraierii trenului rapid.

Un pasager care se afla în vagonul al treilea al trenului care a deraiat a declarat pentru Antena 3 că în urma incidentului două-trei femei au fost lovite la cap.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje ale Ambulanţei.

Prefectul judeţului Galaţi a precizat că o posibilă cauză a accidentului ar fi nefuncţionarea unui macaz, în acest sens fiind constituită o comisie de anchetă.

Un tren rapid care circulă pe direcţia Bucureşti-Iaşi a deraiat, în această după-amiază, în judeţul Galaţi, primele informaţii arătând că există victime.

Vagonul al treilea al trenului rapid a sărit de pe boghiu, producând eşuarea acestuia de pe şină, spun oficialii CFR.

Subsecretarul de stat Constantin Axinia, din Ministerul Transporturilor, a spus că incidentul nu este unul extrem de grav, el producându-se pe o linie principală în zona localităţii Berheci, lângă Tecuci, pe raza regionalei CFR Iaşi.

''La ora actuală ştim că trenul a ieşit de pe linie. Un macaz nu a funcţionat cum trebuia. Nu sunt răniţi grav, din câte ştim până acum'', a declarat prefectul judeţului Galaţi, Claudiu Brânzan.

Trenul ar fi trebuit să ajungă la Iaşi la ora 19.00. Călătorii vor fi transportaţi până la destinaţie cu autobuzele.

Mie personal incepe sa imi fie frica sa merg cu trenul desi trebuie sa calatoresc foarte des cu acest mijloc de transport.Chiar ieri cand ma intorceam cu trenul acasa de la Timisoara m-am muatat cateva vagoane mai in fata deoarece ultimul vagon,cel in care stateam la viteza mai mare aveam imperesia ca o sa sara de pe sine deoarece se zdruncina foarte tare in toate directiile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu