rss

luni, 5 octombrie 2009

Curva Franzeluta ii ajuta pe politisti

Una dintre curvele romance din Spania e, de cateva zile, martor-cheie in cadrul unei anchete pentru demascarea unei reţele de prostituţie. Deşi este protejată, fiindcă e o verigă importantă a investigaţiei, N.S, poreclită şi Franzeluţa, a acceptat să ne spună povestea ei.

Franzeluţa, la bordelul din Castelldefels, unde lucra înainte să fie săltată de poliţişti

După ce luna trecută a scăpat ca prin urechile acului de o razie în Barcelona, Spania, Franzeluţa i-a cerut peştelui ei, Bender, să o ducă “la produs” în altă parte. Ajunsă într-un bordel din Castelldefels, tot în Spania, românca nu a “lucrat” mult. Ea a fost săltată de poliţie în timpul unei descinderi şi luată la întrebări.

Îi ajută pe poliţişti

Din declaraţiile femeii a reieşit că patronii bordelului unde lucra băgau hormoni, vitamine şi diverse substanţe în fete pentru ca acestea să aibă chef să facă sex şi să câştige cât mai mulţi bani. “Ne îndopau ca pe curcani”, le-a spus românca poliţiştilor.

Mai mult, fetele erau prinse într- o reţea bine pusă la punct, pe care poliţiştii speră acum să o anihileze cu ajutorul informaţiilor furnizate de Franzeluţa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu