rss

marți, 6 octombrie 2009

Preotul , Preoteasa si Amanta

Părintele Vasile Toma, parohul bisericii din localitatea ieşeană Dragna, a acceptat să vorbească, in premieră, despre scandalul izbucnit in familia sa, declanşat, zice el, de fosta sa soţie. Ba, mai mult, preotul susţine că motivul divorţului nu a fost presupusa amantă, ci faptul că femeia care i-a fost nevastă timp de 17 ani l-ar fi înşelat pe vremea când muncea în Italia.

Dezvăluiri în cazul preotului ieşean, acuzat de fosta soţie că şi-a părăsit familia pentru a trăi împreună cu nepoata sa, Cathy Anghel, de 22 de ani. În ciuda învinuirilor grave, enoriaşii bisericii din Dragna au încredere totală în parohul proaspăt divorţat: “În ultimii ani, preotul Toma ne-a ridicat două biserici în zonă. Când ar fi avut timp şi de amantă, şi de noi? Nu credem că s-a culcat cu nepoata lui”.

Ieri, preotul Vasile Toma ne-a spus punctul său de vedere: “Fosta mea soţie minte. Fotografiile în care apare dezbrăcată nepoata mea, fiica surorii fostei neveste, sunt făcute chiar de cea de care am divorţat. Şi nici nu avea cum să mă prindă cu Cathy în pat, aşa cum Elena (n.r. - fosta nevastă) a susţinut, pentru că nu am făcut sex niciodată cu nepoata mea. Ba chiar mama copiilor mei a fost cea care a adus-o pe fată în casa noastră, în 2002, ca să aibă grijă de băieţii noştri, acum în vârstă de 14 şi 15 ani. De fapt, fosta mea nevastă e cea infidelă.

«Voia amor în post»

M-a înşelat, în urmă cu câţiva ani, în timp ce muncea în Italia”, povesteşte părintele Toma (40 de ani). Pe de altă parte, fosta soţie a părintelui îşi menţine ferm acuzaţiile. Elena Vlăduţ susţine că, la un moment dat, acesta chiar i-ar fi spus că vrea să trăiască în aceeaşi casă cu ea şi cu nepoata lui, cu 18 ani mai mică decât el, şi care îi era amantă. “Voia să facem amor în post, în zilele de duminică sau în timpul sărbătorilor.

L-am refuzat mereu. Aşa că termina mai repede slujba ca să vină acasă să facă sex cu nepoata mea. De multe ori, s-a culcat cu ea în timp ce eu eram în casă. El mi-a şi spus că ar vrea să trăiască cu amândouă. Eu să am grijă de copii şi de treburile gospodăreşti, iar Cathy să-i ofere plăceri sexuale”, a declarat Elena Vlăduţ, fosta preoteasă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu