rss

luni, 5 octombrie 2009

Top 5 Superstitii Pe Internet

5. Voodoo

voodoo

Pentru credulii care vor să se răzbune pe cineva, se pot cumpăra de pe Internet păpuşi voodoo, echipamente, vrăji etc. Culmea, unii chiar cred că funcţionează:

voodoo2

4. Vânătoarea de fantome

fantome

Se poate cuimpăra apă sfinţită, un detector de fantome etc, există chiar un site care se ocupă de asta (ghostweb.com), iar pentru cei care se tem de fantome există cursuri speciale. Pentru 250 de dolari, cineva poate deveni un adevărat cercetător:

fant

3. Astrologia

astro

Google întoarce 39.6 milioane de rezultate la căutarea cuvântului “astrology”. Ce mai, aproape toată lumea crede în horoscop, semne zodiacale şi aşa mai departe. Pentru cei care vor să-şi descopere propriile puteri magice, există cursuri (100 de dolari fiecare) pentru asta.

2. Goana după aur

dowsing

De fapt o ramură a vrăjitoriei, care se ocupă cu descoperirea petrolului şi a metalelor preţioase, folosind obiecte magice – un pendul sau un băţ pliat. Online există ghiduri sau cărţi pentru 20-70 de $. “Profesioniştii” care se ocupă cu asta pot cere chiar şi 200 de $ pe fiecare consultanţă!

1. Magia

witch

Pe net există sute de cărţi cu vrăji (magie albă sau neagră). Şi bineînţeles că se vând ca pâinea caldă. Am fi curioşi dacă i-a ieşit cuiva vreo vrajă… şi iată că da. Wow!!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu