rss

marți, 13 aprilie 2010

Mai avem 32 de luni de trait ?

Va veni sfarsitul lumii in 2012, asa cum a prezis civilizatia Maya? Alinierea Pamantului si Soarelui cu centrul galaxiei ne va da lumea peste cap?Vechii astronomi maiasi au prezis, inca de acum 1500 de ani, alinierea exacta a Pamantului, a Soarelui si a constelatiei Pleiadelor cu centrul galaxiei noastre.

Acest eveniment ar urma sa aiba loc in anul 2012. Pe calendarul maias, aceasta zi, desemnata ca "4 Ahau 3 Kankin" (13.0.0.0.0) cade pe 21 decembrie 2012 si va reprezenta "sfarsitul timpului" sau "sfarsitul unui lung ciclu si inceputul unuia nou". Conform maiasilor, aceasta zi va marca si intoarcerea lui Ku Kulcan (zeul Quetzalcoatl), simbolul mortii si al invierii.

Insa oamenii de stiinta ne transmit sa ne linistim. Maiasii au gresit cu circa 13 miliarde de ani si cand au calculat inceputul universului. Asa ca nu putem baga mana in foc ca au nimerit data exacta in ceea ce priveste sfarsitul universului.

Mai mult, alinierea Pamantului si Soarelui cu centrul galaxiei este un fenomen care se produce in fiecare an, spun cei din domeniu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu