rss

joi, 8 aprilie 2010

Te Amo Cocktail

Acesta este cel mai special cocktail, reteta este intradevar miraculoasa, cu un cocktail pe zi veti putea pastra dragostea, fericirea si un strop de nebunie pentru totdeauna in sufletele voastre. Zambetul o sa va fie mereu pe buze iar inima voastra o sa bata doar pentru persoana pe care o iubiti. Norocul si tot ce este mai frumos va vor urmari mereu oriunde v-ati afla. Ce zici merita sa-l incercati?

Ingrediente:

- 2 suflete cam de aceeaşi greutate metafizică şi încărcătură spirituală;
- 3 kg de dragoste;
- 1,5 kg de înţelegere şi respect;
- 100 g de gelozie;
- contradicţii şi certuri după gust;

Durata preparării:

cât rezistă… de dorit o viaţă de om;

Mod de preparare:

Sufletele se pun la fiert, iar focul se măreşte treptat. Când dau in clocot, se curăţă de vicii până ajung la starea de compromis. Pe parcurs se adaugă toate ingredientele pentru un gust pestriţ şi nu unul monoton ( ca în cazul unei gustări de tip „flirt” ). Felul e gata atunci când gelozia şi certurile sunt neutralizate şi rămâne adoar o aromă inedită de dragoste. Poftă bună!

N.B! Dacă vreţi să deveniţi adevăraţi bucătari ai iubirii, v-aş sfătui să gătiţi pe adevăr şi numaidecât să adăugaţi fidelitate şi încredere. În cazul în care vă scapă câteva minciuni în cratiţă, pentru a evita un gust amar, presăraţi câteva cuvinte de iertare şi vreo 2 declaraţii de dragoste.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu