rss

joi, 8 aprilie 2010

Top 5 Alimente care cresc apetitul sexual

Exista alimente sanatoase si alimente mai putin benefice pentru sanatatea noastra, alimente care ne dau mai multa energie sau ne imbunatatesc memoria, dar exista si anumite alimente cu efect afrodisiac care cresc apetitul sexual. In continuare voi prezenta pe scurt o lista cu alimentele cu cel mai puternic efect afrodisiac.

Locul intai este ocupat de ardeiul iute care contine capsaicina, o substanta care stimuleaza terminatiile nervoase si imbunatateste circulatia sangelui si astfel cei ce il consuma se simt mai excitati.

Pe locul doi se plaseaza avocado-ul, un fruct cu continut ridicat de vitamina E care ajuta la producerea de hormone, testosteron, estrogen şi progesterone care accentueaza stimulii sexuali.

Rodia ocupa locul trei in acest clasament, acest fruct bogat in antioxidanti protejaza vasele de sange si tot odata circulatia sangelui.Alt efect pozitiv este intensificarea sensibilitatii genitale.

Locul patru il ocupa somonul, un peste bogat in omega3 care imbunatateste productia de hormoni sexuali.

Pe locul cinci dar lafel de important ca si alimentele de mai sus se regaseste pepenele verde.Bogat in citrulina, zemosul fruct are proprietatea de a dilata si relaxa vasele de sange acesta circuland mai repede.Acest fruct te ajuta sa te exciti mai repede intr-un timp scurt.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu