rss

miercuri, 26 mai 2010

Dumnezeu sa te Odihneasca in Pace Maestre


Dupa o viata dedicata filmului, corabia marelui actor Jean Constantin a coborat panzele chiar in Constanta natala. Maestrul a murit la varsta de 81 de ani.

Actorul Jean Constantin avusese un spectacol in urma cu doua zile, la Adamclisi, afirma Ionut Galani, barbatul care l-a gasit mort pe artist in locuinta acestuia.

Actorul Jean Constantin locuia singur intr-un apartament de pe bulevardul Ferdinand din municipiul Constanta. Cantaretul Ionut Galani venise in vizita la Jean Constantin, miercuri la pranz, si pentru ca actorul nu a raspuns barbatul a apelat la un lacatus care sa descuie usa.

La locuinta actorului au ajuns, in jurul orei 17.00, medici de la Serviciul de Ambulanta Constanta, care au constatat decesul. Acestia au precizat ca o cauza probabila a decesului este infarctul, stiind ca actorul avea afectiuni cardiace.

Jean Constantin

In ultimul an, Jean Constantin a fost internatla spitale din Constanta si din Capitala, cu afectiuni cardiace.

Jean Constantin s-a nascut la 21 august 1928 la Techirghiol, in judetul Constanţa. A debutat pe scena la sectia de estrada din cadrul Teatrului de Stat Fantasio din Constanta, in 1957.

Printre cele mai importante filme ale sale se numara "Revansa", "Nea Marin Miliardar", seria "B.D", "Haiducii lui Sapte Cai", "Toate panzele sus", "A doua cadere a Constantinopolului", "Coana Chirita", "Iancu Jianu Haiducul", "Cum am petrecut sfarsitul lumii" si "Supravietuitorul".

In clipul de mai sus il puteti urmari pe Jean Constantin in filmul 'Revansa', alaturi de Gheorghe Dinica si Ioan Besoiu.

Mai jos vedeti un moment cu maestrul Jean Constantin la Happy Hour.

1 comentarii:

Retete de prajituri spunea...

Sincere condoleante, a fost mare!!!

Trimiteți un comentariu