rss

miercuri, 28 iulie 2010

Cristian Tabara Acuzat de Viol

Omul de televiziune Cristian Tabără este acuzat de abuz sexual de o minoră de 12 ani.Dezvăluirea a fost făcută ieri de Evenimentul Zilei. Alexandra, fiica unei foste prietene a lui Tabără, a reclamat totul la poliţie, însă actualul director al Departamentului Film al TVR neagă incriminările. Mama Alexandrei şi-a dat acordul ca fata să povestească pentru Libertatea detaliile unei nopţi despre care spune că i-a marcat viaţa.
Alexandra-fata-de-12-ani-sustine-ca-a-fostviolata-molestata-Cristian-Tabără.jpg

“S-a întâmplat în august, anul trecut, într-o noapte. Alina (n.r. - mama Alexandrei) era plecată la Cristi, iar eu eram acasă cu bunica. Cred că era în jurul orei 22.00, când m-a sunat Cristi şi mi-a zis să mă duc şi eu la ei. Bunica n-a vrut să mă lase pe motiv că este foarte târziu, însă el s-a oferit să-mi plătească taxiul până acolo.

După ce am ajuns la ei, mama a intrat în birou pentru a scrie ceva la laptop, iar eu şi Cristi ne-am aşezat pe canapeaua din living pentru a ne uita la un film. La un moment dat, am simţit cum începe să mă mângâie pe sâni. Şi-a coborât mâna spre zona mea intimă şi mi-a spus: «Ce păcat că ai pantalonii pe tine!».

Speriată, m-am ridicat şi am încercat să plec, dar atunci m-a oprit şi mi-a zis să-mi ridic tricoul. Pentru că m-am blocat şi nu ştiam cum să reacţionez, mi-a ridicat el tricoul şi a început să mă sărute pe sâni. N-am putut să spun nimic, m-am blocat... Nici nu ştiu cum am plecat de lângă el şi m-am dus la Alina în birou.

Ei nu i-am povestit ce s-a întâmplat pentru că el se ţinea după mine. După miezul nopţii am mers la culcare”, ne-a mărturisit Alexandra.

A povestit totul după două luni

“Eu dormeam îmbrăcată într-un tricou mai lung, pe canapea. La un moment dat, m-am trezit să mă duc la baie. Când am ieşit de la toaletă, Cristi mă aştepta pe canapea. Mi-a băgat mâna în chiloţei.

Eu l-am întrebat ce face, dar nu mi-a răspuns. A continuat să mă mângâie şi, după ce eu m-am dat trei paşi în spate, el a plecat în dormitor. M-am mai dus o dată la baie şi am trântit uşa intenţionat... ştiam că va veni.

Voiam să-l întreb ce se întâmplă cu el, de ce face gesturile astea. Ultimele cuvinte pe care mă aşteptam să le aud din gura lui au fost, de fapt, cele pe care mi le-a şi rostit. Mi-a spus că mă iubeşte şi apoi mi-a zis să mă aşez la el în poală.

Bineînţeles că am refuzat, iar Cristi m-a tras spre el şi a încercat să-mi dea chiloţii jos. Am ripostat şi atunci a început să mă mângâie din nou pe sâni, după care s-a ridicat şi a plecat. Nu am avut curaj să-i spun nimic Alinei timp de aproape două luni. Însă mi-am luat inima- n dinţi într-o zi, pentru că ştiam că s-a certat cu el şi mi-am zis că acesta este momentul în care îi pot spune ce mi-a făcut Cristi”, a mai povestit fata.Alina

Fosta iubită a omului de televiziune: «Fiica mea a vrut să mergem la poliţie»

Contactată de Libertatea, Alina, mama Alexandrei, a povestit ce s-a întâmplat cu copilul ei, în urmă cu aproape un an, în apartamentul lui Cristi Tabără, fostul său iubit.

Libertatea: În primul rând, cum şi de câtă vreme dura relaţia ta cu Cristi Tabără?

Alina: Am fost împreună şase ani, iar relaţia s-a încheiat cam la trei luni după nefericitul incident. Aveam o relaţie normală, însă nu am locuit niciodată împreună. Mai dormeam unul la celălalt în weekenduri. O parte din viaţa lui îmi era oarecum străină, el era mai tot timpul plecat cu emisiunea pe care o realiza.

Cum ai aflat ce s-a întâmplat între Alexandra şi Cristi şi care a fost reacţia ta?

Mi-a povestit fata cam la două luni de la incident şi am rămas fără cuvinte. Nu mi-a venit să cred. După ce mi-a mărturisit, Alexandra a spus că vrea să meargă la poliţie şi să depună plângere pentru ca el să fie pedepsit. Am încercat să-i explic că, dacă facem asta, cu siguranţă va începe un mare scandal mediatic. Însă ea a insistat.

Cum şi-a justificat Cristi gesturile în faţa ta?

«Am fost curios să văd cum arată o fetiţă de 12 ani», mi-a răspuns el.

L-a afectat pe Cristi în vreun fel această întâmplare?

Din câte ştiu eu, acesta este motivul pentru care fostul meu iubit a fost dat afară de la PRO TV, după ce întreaga poveste a ajuns la urechile şefilor din trust.

Daiana Gender, fosta soţie a lui Cristi: «Medical, nu poate comite un viol»

Fosta soţie a directorului TVR, Daiana Gender (foto), susţine că nu-l crede în stare pe Cristian Tabără - cel cu care a fost căsătorită timp de mai bine de un an - să-i facă rău unui copil. “Dacă există un dosar penal, Cristian se află într- adevăr într-o situaţie destul de neplăcută. Se poate acoperi însă cu acte medicale că nu poate comite un viol. Nu am cum să-l apăr, nici nu-l pot incrimina. Şi nu vreau să vorbesc despre problemele lui de sănătate, care au dus şi la divorţul nostru”, a declarat Daiana Gender, pentru Evenimentul Zilei.

Fetiţa este susţinută şi de tatăl său

La rândul lui, tatăl Alexandrei, despărţit de mama fetiţei din 2003, ne-a povestit că, după ce a aflat ce i s-a întâmplat copilei, a ţinut neapărat să aibă o discuţie faţă în faţă cu prezentatorul TV. “Era datoria mea de tată să-l întreb şi mi-a recunoscut personal ceea ce s-a întâmplat, însă nu i-am cerut mai multe detalii nici lui, nici copilului meu. Nu vă pot spune ce am simţit atunci, tot ce pot afirma este că gestul Alexandrei este admirabil. Mulţi copii nu au curajul să vorbească despre astfel de întâmplări”, ne-a declarat tatăl minorei. Bărbatul a mai adăugat că îi va acorda mereu încrederea sa fetiţei şi că o va susţine întotdeauna.

Tabără: «Eu n-am violat niciodată pe nimeni»

"Totul e un neadevăr, eu n-am violat niciodată pe nimeni. N-aş vrea să intru acum în detalii care ţin de relaţia de amiciţie pe care am avut-o cu această doamnă, care mi-a fost colegă de serviciu, pentru că încerc, în toată nebunia declanşată, să păstrez un minimum de echilibru. Vă pot spune că relaţia de amiciţie cu femeia a cărei fiică îmi aduce acuzaţiile astea oribile s-a răcit şi s-a rupt în momentul în care eu nu i-am putut împlini aşteptările cu privire la viitor. Reacţiile ei din perioada depărtării, de o violenţă şi un dezechilibru despre care nu vreau să vorbesc, mi-au arătat că nu există altă cale. În plus, eu mă pregătesc de nuntă, care va avea loc foarte curând, şi toată această nebunie venită în mod bizar tocmai acum îmi face foarte mult rău. Acuzaţiile care mi s-au adus trebuie demonstrate, altfel oricine poate veni şi spune orice despre oricine."

 Cristi Tabără, exclusiv pentru Libertatea

Dan Negru, alături de Cristi

Dan Negru îl cunoaşte de mult timp pe cel care a prezentat emisiunea “Parte de carte” de la PRO TV şi nu crede că el ar fi capabil să agreseze sexual o fetiţă de numai 12 ani. “Nu cred o iotă din tot ce se spune şi se scrie despre el... E unul dintre puţinii oameni care au avut şi au curajul să susţină public că ţâţele vor fi învinse de cărţi. De un lucru sunt sigur, că se vor găsi aici mulţi care-l vor crede, iubi şi stima. Dincolo de orice alte pagini de ziar”, a scris Dan Negru pe blogul lui.

Cazul ar putea fi închis

Dosarul deschis pe numele lui Cristian Tabără a ajuns, zilele trecute, la Parchetul Tribunalului Bucureşti, însă magistraţii l-au retrimis Secţiei 9 Poliţie din Capitală. De altfel, cazul ar putea fi închis, dacă poliţiştii nu vor găsi destule probe care să susţină acuzaţiile fetei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu