rss

joi, 15 iulie 2010

De ce s-a sinucis Madalina Manole

Anchetatorii au mai multe piste in ceea ce priveşte sinuciderea Mădălinei

1.
Albumele sale s-au vandut prost

Ultimul său album, '09 MĂDĂLINA MANOLE', apărut la o distanţă de şapte ani faţă de antecedentul, a ajuns în magazine în luna mai, dar nu a avut niciodată lansarea oficială, aceasta fiind amânată pe 12 mai de artistă din cauza unor probleme de sănătate. Albumul ar fi urmat totuşi să fie prezentat duminică, la Brăila.

2. Artista ar fi fost grav bolnavă

Există zvonuri potrivit cărora, în urma internării, luna trecută, la Spitalul Floreasca, din Bucureşti, după ce luase o doză de paracetamol şi ibuprofen, încercând să se sinucidă, Mădălina a fost suspectată de cancer la pancreas. O altă variantă ar fi că ea ar fi suferit de o afecţiune cardiacă, pentru care a fost internată în luna aprilie.

3. Pastilele de slăbit i-au provocat o depresie

Conform unor surse, după naştere, Mădălina ar fi urmat o cură de slăbit draconică, devenind dependentă de pastile. Pilulele de slăbit luate fără supraveghere medicală i-ar fi provocat o puternică depresie, care ar fi împins-o la acest gest necugetat.

4. O iubire neîmpărtăşită

Potrivit declaraţiei date de Corina Chiriac, pentru Antena 3, Mădălina era nefericită în ultima vreme, pentru că iubea un bărbat care i-a respins dragostea. Chiriac a spus că e vorba de un coleg de breaslă. Cântăreaţa a dezvăluit că a asistat la două scene de dragoste între cei doi “care m-au emoţionat până la lacrimi”.

5. Soţul nu mai dormea acasă

O altă variantă vehiculată, ieri, de presă ar fi aceea că soţul Mădălinei, Petru, nu a ajuns acasă în noaptea de marţi spre miercuri. Cântăreaţa l-ar fi sunat şi l-ar fi ameninţat că dacă nu se întoarce se sinucide. Cu toate acestea,
anchetatorii susţin că bărbatul se afla în casă în momentul tragediei.

6. Depresia postnatală ar fi dus la gestul necugetat

Cu mai bine de un an în urmă, Mădălina Manole a devenit mamă, iar apropiaţii susţin că după naştere a avut o depresie pe care nu a tratat-o niciodată. “O serie de factori psihologici pot concura la declanşarea unei depresii postnatale. Mama dezvoltă uşor îndoieli legate de sarcină, chiar dacă aceasta este dorită şi aşteptată. În primul rând, nevoile afective ale mamei sunt mult mai mari şi ea, împreună cu partenerul ei, trebuie să înveţe să se responsabilizeze în noile roluri.
Apariţia unei depresii postpartum e strâns legată şi cu istoria de viaţă a mamei, cu modul în care se valoriza înainte de a rămâne însărcinată. Semnele şi simptomele unei depresii postpartum pot apărea la câteva zile după naştere, iar în condiţia în care nu dispar după două săptămâni, ele se pot înrăutăţi de la lună la lună, luând forme cât mai variate, de la o tristeţe profundă, îndoială, vinovăţie, până la accese de furie cu orientare atât către exterior, cât şi către sine însuşi, conducând în timp până la o dezorganizare totală a funcţionării psihologice a femeii”, ne-a declarat Monica Călugăru, psihoterapeut. Madalina Manole s-a sinucis , Madalina Manole A fost omorata , Madalina Manole , Madalina Manole ucisa , Madalina Manole Moarta , A murit Madalina Manole , Cand va fi inmormantata madalina manole , poze cu madalina manole , imagini cu madalina manole , poze cu madalina manole moarta , madalina manole moarta video , madalina manole download , madalina manole va fii inmormantata Sambata 17 iulie 2010 , condoleante madalina manole

2 comentarii:

Modart spunea...

Crestineste suicidul este condamnat,insa ma intreb cat de crestini adevarati suntem noi oamenii ca sa judecam fapta ei?Doar Dumnezeu stie ce a fost in inima si in mintea ei defectat ca sa ajunga sa ia calea supremului exil,cerul!
Cred ca medicamentatia de ani de zile pentru a avea un copil,depresia postnatala si structura ei fragila,vulnerabila,depresiva au concurat in mod fatidic la acest regretabil gest.
O mare artista,un suflet chiar romantic asa cum rar mai gasesti astazi si cine stie cand se va mai naste,un suflet bolnav probabil ...de prea mult suflet si exigente prea mari de la viata ce au pus stapanire pe mintea ei,otravind-o.

Dumnezeu sa te ierte fata draga!

Anonim spunea...

saraca de ia eu una nu cred ca sa sinucis

Trimiteți un comentariu