rss

luni, 26 iulie 2010

IMPORTANT - PASTRATI BONURILE FISCALE

Premierul Boc promite că va «deconta» o parte din sumele de pe aceste chitanţe

Premierul Emil Boc se laudă că a găsit una din metodele care va pune punct economiei subterane din România. El sfătuieşte românii să păstreze bonurile fiscale, pentru că va veni un moment în care anumite sume vor fi “decontate” de stat.

Statul va returna cetăţenilor, în baza bonurilor fiscale, o parte din sumele cheltuite pentru bunurile achiziţionate, inclusiv pentru alimente. Măsura va fi inclusă în această toamnă în Codul Fiscal şi s-a ajuns la ea pentru a combate evaziunea fiscală. “Vrem să încurajăm oamenii să ceară bon fiscal pentru produsele pe care le cumpără.

Toţi cei care vor avea bonuri fiscale adunate până la un anumit plafon vor beneficia de o primă din acea sumă”, a declarat premierul Emil Boc, adăugând că măsura se foloseşte cu succes în alte state ale Uniunii Europene.

Tuşul de pe hârtie se şterge repede

Analiştii economici deja ironizează măsura antifraudă propusă de Emil Boc. În plus, ei se întreabă cum va proceda Boc în momentul în care se va pomeni cu tone de hârtii... albe, ştiut fiind faptul că tuşul de pe bonurile fiscale se şterge foarte repede!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu