rss

miercuri, 28 iulie 2010

Jocuri erotice interesante

Rutina vă umbreşte viaţa sexuală? E momentul pentru o schimbare de scenariu. Dacă te-ai plictisit de poker pe dezbrăcate, încearcă următoarele idei de jocuri erotice...

... care ies din tipare şi vă condimentează viaţa sexuală.

1. Body painting în loc de preludiu


Lasă lenjerie sexy deoparte pentru o noapte şi provoacă-l pe iubitul tău la o şedinţă de body painting. Deşi sună uşor ieşit din comun, experimentează pe trupul iubitului tău cu vopsele create special pentru piele. Experienţa nu te va lăsa indiferentă. Roagă-l şi pe el să îşi încerce talentele de pictor chiar pe trupul tău. Veţi trăi nişte senzaţii puternice, care trezesc pe oricine din rutină.

Achiziţionaţi vopsele de diferite culori, testate dermatologic şi antialergice. Ele se curăţă foarte uşor, doar cu apă şi săpun.

2. Costumaţii şi scenarii sexy


Iată o modalitate inedită de a achiziţiona costumaţii sexy din sex shop. Fabricaţi bileţele cu costumaţii sexy care să fie pe placul amândurora. Tu propui cinci costume în care ai vrea să îl vezi îmbrăcat, iar el cinci pe care ar vrea să le îmbraci tu. Aşezaţi cele 10 bileţele într-un bol şi trageţi fiecare câte unul singur. Ce pereche formaţi, pompier şi diavoliţă? Iată o combinaţie incendiară! Daţi fuga la sex shop şi achiziţionaţi cele două costume.

Dacă nu sunteţi mulţumiţi de combinaţia extrasă, mai trageţi câte un bileţel din bol. Măcar vă veţi amuza şi veţi afla mai multe despre fanteziile voastre şi în ce măsură se potrivesc ele.

După ce vă costumaţi nu uitaţi să vă intraţi în rol. Puteţi face un schimb de replici sugestiv, creând astfel un scurt scenariu care să ţină loc de preludiu. Dacă scăpaţi de inhibiţii şi luaţi totul în joacă, viaţa voastră sexuală va avea motive să zâmbească din nou.

3. Cursa până la orgasm


Ce competiţie vă poate stimula mai tare decât cea în care miza este plăcerea supremă? Aşezaţi-vă în poziţia voastră preferată şi daţi start cursei. Câştigătorul este obligat să îl aştepte pe învins până trece şi el linia de sosire.

4. Schimbaţi rolurile în pat


De obicei în pat unul domină mai mult decât celălalt. Să zicem că el este cel care domină în timpul sexului. Jocul constă în a schimba din temelie felul în care faceţi dragoste: de data aceasta preia tu controlul. Rolurile inversate vă vor reda pofta de sex. Mai puteţi încerca să vă rezervaţi unul altuia câte o partidă în care unul dintre voi să îl răsfeţe pe celălalt şi să îi îndeplinească toate dorinţele. Dacă îi oferi un astfel de tratament iubitului, el se va simţi revigorat şi îşi va regăsi motivaţia de a te satisface şi el pe tine.

5. Jocuri cu alimente sexy


Gătitul împreună este o activitate deosebit de senzuală! De câte ori faceţi acest lucru? Rezervaţi-vă o zi în care să gătiţi un desert împreună. Poate fi ceva simplu, precum o salată de fructe. După ce încheiaţi opera începe festinul. Renunţaţi la tacâmuri şi hrăniţi-vă reciproc. Pont: intraţi în bucătărie îmbrăcaţi sumar sau chiar goi. Nu va avea ce să îţi reproşeze dacă porţi un şorţ şi nimic pe sub el.

Orice cuplu sudat în timp ar trebui să încerce să ţină plictiseala la distanţă cu ajutor

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu