rss

sâmbătă, 24 iulie 2010

Madalina Manole a murit saraca

Fostul prieten şi coleg al artistei, cantăreţul Marian Spanoche , a dezvăluit că Mădălina şi-a vandut apartamentul din bulevardul Decebal, din Bucureşti, întrucât nu avea bani pentru mobilă şi gresie şi nici să-şi achite ratele la bancă.

Cântăreaţa rămăsese fără bani în urma împrumutului de 100.000 de euro pe care-l făcuse la BRD ca să-şi termine casa din Otopeni. Mărturisirea incredibilă a lui Marian Spânoche, fost coleg cu Mădălina Manole în Ansamblul Artistic al Armatei, dovedeşte că artista a murit cu grija zilei de mâine, fără a avea conturi grase în bancă.

Cântăreţul ne-a dezvăluit că el a ajutat-o să facă un împrumut de 100.000 de euro, pentru a putea să-şi termine casa din Otopeni: “Mădălina a achitat împrumutul la bancă după un an, vânzând apartamentul. S-a plâns că nu face faţă, că dobânzile la bancă erau foarte mari şi că nu mai avea bani nici să-şi ia mobilă şi gresie. De aceea a fost nevoită să vândă casa aceea. A luat pe ea 155.000 de euro, din care cam 90.000 a plătit diferenţa pe care o mai avea de dat la bancă. De restul, a mobilat şi a finisat casa din Otopeni”.

Venitul lunar, cel stabil, pe care-l avea Mădălina ca angajată în Ansamblul Artistic al Armatei era, potrivit fostului său coleg, de 1.700 de lei (400 de euro). Din drepturile de autor, Mădălina nu încasa mare lucru. Banii proveniţi de pe urma difuzării pieselor vechi mergeau la familia fostului soţ, iar albumul nou se vindea foarte prost.

Petru, salariu de 4.000 de lei

Când a făcut împrumutul, soţul artistei, Mircea Petru, care lucra ca inginer de sunet la Pro TV, avea un salariu de 4.000 de lei (900 de euro). Statutul modest al Mădălinei era cunoscut, ea circulând o bună perioadă de timp cu un Opel Corsa ieftin. Lucrurile stăteau altfel în anii ’90, când, se spune, ar fi avut peste 3.000 de concerte. Atunci, locuia împreună cu Şerban Georgescu într-o vilă din apropierea Parcului Carol. La divorţul de acesta, a refuzat partajul.

«I-a promis lui Şerban Georgescu că vine după el!»

Marian Spânoche a dezvăluit şi că el a fost cel care i-a aranjat în secret Mădălinei să-l poată vedea pe primul său soţ, Şerban Georgescu, la capela Cimitirului Bellu, unde se afla depus trupul lui. “Era trecut de miezul nopţii. Mi-a cerut să o las singură cu el. După 20 de minute, a ieşit şi mi-a spus că răsuflă uşurată, că i-a cerut iertare şi s-a bucurat că era îmbrăcat în costumul pe care ea i-l adusese din Germania. Mi-a zis că i-a făcut şi o promisiune. Acum îmi dau seama că-i făgăduise că o să se ducă după el. Sinuciderea ei a fost indusă de dragostea pentru Şerban. Nu a mai putut trăi fără el”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu