rss

joi, 15 iulie 2010

Madalina Manole Va Fi Inmormantata Vineri la Ora 13 la Ploiesti

Fruneraliile artistei Mădălina Manole sunt programate pentru ziua de vineri, începând cu ora 13.00, la cimitirul Bolovani din Ploieşti, potrivit Mediafax.

Trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole va fi transportat vineri, în jurul orei 9.00, de la Bucureşti la Ploieşti.Artista va fi înmormântată, vineri, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la cimitirul Bolovani din Ploieşti, începând cu ora 13.00.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole a fost depus, astăzi, în foaierul Sălii Radio, al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Autopsia efectuată de medicii legişti de la IML "Mina Minovici" a confirmat ingestia voluntară de substanţe toxice! Mădălina Manole a băut aproximativ 400 de ml de Furadan, un pesticid foarte puternic. Moartea a survenit în câteva minute.

Medicii legişti au menţionat că artista nu suferea de nicio boală incurabilă. Nu avea probleme grave cu inima, aşa cum se spusese în presă, nici cu pancreasul şi nici nu era anorexică. Ea avea o greutate normală pentru o persoană de 40 de ani.

Pentru că a fost vorba despre o sinucidere, cazul Mădalinei Manole va fi discutat de mai marii Bisericii Ortodoxe Romane, care vor stabili şi modul în care va fi înmormântată. Madalina Manole ucisa , Madalina Manole Moarta , A murit Madalina Manole , Cand va fi inmormantata madalina manole , poze cu madalina manole , imagini cu madalina manole , poze cu madalina manole moarta , madalina manole moarta video , madalina manole download , madalina manole va fii inmormantata Sambata 17 iulie 2010 , condoleante madalina manole, imagini cu madalina manole in sicriu, inmormantarea madalinei manole, video inmormantare madalina manole, poze de la priveghiul madalinei manole.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Imi pare rau pentru MadalinaManole era o cantareata exceptionala stia sa isi traiasca viata si totusi nu inteleg de ce sa sinucis pentru ca avea o viata frumoasa de trait si o cariera de neuitat......a lasat foarte multi oameni cu lacrimi in ochi si cu o singura intrebare DE CE?....oricum nu poti afla niciodata ce a fost in mintea omului dupa ce moare imi pare nespus de rau ... :(( condoleante familiei

Trimiteți un comentariu