rss

miercuri, 14 iulie 2010

Madalina Manole - Varianta Crimei

Avocata Mariana Ştefan spune că procurorii vor lua în calcul mai multe variante pentru decesul Mădălinei Manole. Avocata a declarat, la Realitatea TV, că procurorii vor avea în calcul atât varianta sinuciderii, cât şi cea a determinării sinuciderii, sau a crimei, soţul cântăreţei fiind principalul suspect.

"Cineva putea trimite mesajul de pe telefonul ei. Determinarea sinuciderii reprezintă situaţia în care cineva aduce o persoane într-o stare în care preferă să renunţe la viaţă, decât să mai trăiască. O mamă cu un copil de un an, care arăta aşa cum arăta Mădălina Manole, cu situaţia ei socială, renunţă greu la viaţă, impulsul sinucigaş nu vine din interiorul ei", a declarat Mariana Ştefan.


Nu au fost găsite urme de violenţă pe trupul neînsufleţit al artistei

Cu toate acestea, surse din Poliţie au spus că este exclusă varianta omorului, deoarece, până în prezent, nu au fost găsite urme de violenţă pe trupul Mădălinei Manole.

"Se merge şi pe varianta sinuciderii. Nu sunt urme de violenţă şi nu sunt suspiciuni de omor. Artista i-a lăsat soţului un mesaj de adio. A ingurgitat mai multe medicamente, dar nu se ştie momentan ce medicamente erau. Este o poveste cutremurătoare pentru toată lumea, iar soţul artistei va fi audiat atunci când se va putea face acest lucru. Vom continua cercetările pentru stabilirea cauzelor morţii", a spus un oficial al Poliţiei.

Cu toate acestea, până joi când va fi efectuată autopsia nu se cunosc cu exactitate cauzele morţii.

Madalina Manole s-a sinucis , Madalina Manole A fost omorata , Madalina Manole , Madalina Manole ucisa , Madalina Manole Moarta , A murit Madalina Manole , Cand va fi inmormantata madalina manole , poze cu madalina manole , imagini cu madalina manole , poze cu madalina manole moarta , madalina manole moarta video , madalina manole download , madalina manole va fii inmormantata Sambata 17 iulie 2010 , condoleante madalina manole

1 comentarii:

Anonim spunea...

:(:(:(:(

Trimiteți un comentariu