rss

miercuri, 14 iulie 2010

A murit Madalina Manole

Soţul Mădălinei Manole, inginerul de sunet Mircea Petru, a dormit în pat cu artista în noaptea de marţi spre miercuri, când a avut loc tragedia.


Potrivit unor oficiali ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, soţul artistei a spus că s-a culcat alături de soţia sa în jurul orei 1.00. Cinci ore mai târziu, Mircea Petru şi-a găsit soţia căzută în holul casei şi a chemat Ambulanţa. Cadrele medicale sosite la locuinţa acesteia nu au mai putut face nimic pentru viaţa ei şi au constat decesul. Potrivit RTV, soţul cântăreţei a văzut, ulterior, pe telefonul mobil un mesaj de la Mădălina Manole, în care acesta i-ar fi spus că ştie că este iubită şi îi pare rău.


Mădălina Manole a fost găsită moartă în această dimineaţă în locuinţa sa din Otopeni. Potrivit primelor informaţii, prima ipoteză este sinuciderea.

Ambulanţa a fost anunţată la ora 05:37, pentru o femeie pe numele Mădălina Petru. Artista fost găsită de soţul ei lângă baie, într-o baltă cu sânge, cu capul spart. Potrivit Mediafax, lângă ea s-a găsit o sticlă cu o substanţă chimică, substanţă care a degajat un miros puternic. Soţul artistei, inginerul de sunet Mircea Petru, a fost cel care a chemat autorităţile şi le-ar fi spus acestora că soţia lui ar fi luat mai multe pastile. Mai mult, acesta a dezvăluit că în urmă cu trei săptămâni Mădălina Manole ar mai fi avut o tentativă de sinucidere, cu ibuprofen şi paracetamol.


Cea mai apropiată ambulanţă a ajuns la ora 6.01 şi a găsit-o în stop cardiorespirator, fiindu-i făcută o manevră de resuscitare, iar apoi fiind chemat medicul, care a ajuns în trei minute.

Primele cercetări indică faptul că artista s-a sinucis

Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada, a declarat pentru Agerpres căMădălina Manole i-a lăsat soţului un mesaj de adio pe telefonul mobil, in jurul orei 2 dimineaţa, în care-i spunea că regretă gestul pe care îl face, pentru că ştie că toată lumea o iubeşte şi-i pare rău. Mesajul de adio este personal iar familia nu vrea să îl facă public.

"Se merge şi pe varianta sinuciderii. Nu sunt urme de violenţă şi nu sunt suspiciuni de omor. Artista i-a lăsat soţului un mesaj de adio. A ingurgitat mai multe medicamente, dar nu se ştie momentan ce medicamente erau. Este o poveste cutremurătoare pentru toată lumea, iar soţul artistei va fi audiat atunci când se va putea face acest lucru. Vom continua cercetările pentru stabilirea cauzelor morţii", a declarat un oficial al poliţiei.

Autopsia în cazul decesului Mădălinei Manole va fi efectuată joi, a declarat Dan Dermengiu, şeful Institutului Naţional de Medicină Legală (INML). Potrivit acestuia, tot joi se vor afla şi rezultatele preliminare ale autopsiei.

Surse care se ocupă de ancheta în cazul decesului Mădălinei Manole au delarat că sticla găsită lângă trupul artistei este de
insecticid. Anchetatorii prelevează, la această oră, probe şi audiază membrii familiei cântăreţei pentru a elucida împrejurările în care s-a produs moartea Mădălinei Manole.

Mădălina Manole ar fi împlinit azi 43 de ani şi avea un băieţel de 1 an şi o lună.

Madalina Manole s-a sinucis , Madalina Manole A fost omorata , Madalina Manole , Madalina Manole ucisa , Madalina Manole Moarta , A murit Madalina Manole , Cand va fi inmormantata madalina manole , poze cu madalina manole , imagini cu madalina manole , poze cu madalina manole moarta , madalina manole moarta video , madalina manole download , madalina manole va fii inmormantata Sambata 17 iulie 2010 , condoleante madalina manole

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu