rss

miercuri, 28 iulie 2010

Sinuciderea Madalinei Manole interpretata de un specialist in stiinte ezoterice

Azi se implinesc fix două săptămani de la moartea Mădălinei Manole, iar sinuciderea ei continuă să rămană invăluită in mister. S-a spus că artista ar fi fost blestemată şi că a recurs la ajutorul vracilor ca să scape de magia neagră. Ziarul Libertatea a adunat toate aceste informaţii şi le-a desluşit cu ajutorul unui specialist în ocultism.

Vă prezentăm interviul pe care ni l-a acordat Mircea Georgescu, specialist în ştiinţe ezoterice.

Libertatea: Mădălina se ruga la mâna Sfântului Ciprian, de la Biserica Zlătari din Bucureşti. Mâna are puteri supranaturale?

Mircea Georgescu: Da, are! Sfântul Ciprian, cel care mai înainte a fost vrăjitor, apoi s-a arătat Arhiereu slăvit prin cinstita fecioară Iustina, vindecă de sterilitate, de diverse boli trupeşti şi sufleteşti şi, mai ales, dezleagă vrăjile, blestemele şi farmecele.

Mâna-Sfântului-Ciprian.jpgSe spune că artista ar fi fost blestemată. Chiar se poate ca rămăşiţele pământeşti ale unui sfânt să îndepărteze un blestem?

Mâna Sfântului Ciprian nu e un “caz” deosebit, sunt multe moaşte făcătoare de minuni în România - şi nu cred să fie creştin adevărat care să nu ştie de ele.

Dar biserica poate îndepărta magia neagră?

Ba tocmai Sfânta Biserică este singura capabilă să te scape de magia cea rea, aşa cum stă scris: “Sfinţii Părinţi ne îndeamnă să alergăm numai la Dumnezeu, numai la Biserică şi la preoţi, iar nu la diavoli şi la slugile lor”... “iar cei slabi în credinţă, care au cerut vreodată ajutorul vrăjitorilor, dacă vor să se mântuiască, mai întâi să se spovedească de acest păcat şi să ceară canon. Apoi, să nu mai apeleze la ajutorul Satanei în orice nevoie ar fi, ci numai la Dumnezeu să alerge. Apoi să se roage cât mai mult cu rugăciuni şi lacrimi din inimă” (Deuteronom 4, 29; Psalm 118, 58; leremia 29, 13).Mădălina a recurs la ocultism pentru a scăpa de tristeţea care o apăsa

Credea că cineva din familie a blestemat-o, adică era un blestem din casă. Ce înseamnă acest lucru?

Blestemul din casă e cel mai rău dintre toate, mai ales când e legat de persoane în relaţia părinte-progenitură.

Există blesteme?

Nu explicit în această relaţie, ci la modul general, există pentru fiecare lucru cel puţin câte un tip de blestem, mai grav fiind că în afara celor tradiţionale, cărora li se cunoaşte leacul, au apărut altele noi, cărora greu le găseşti antidotul.

Cum te pot afecta ele?

“Rezultatele” ar trebui să fie întotdeauna teribile, cele mai rele fiind acelea în care se invocă magia neagră, dar totul se reduce până la urmă la priceperea vrăjitoarei.

Soţul ei, Petru Mircea, spune că avea nişte crize care începeau miercuri şi se încheiau vineri. După care redevenea normală. Cum se explică?

Petru Mircea, soţul MădălineiDacă era vorba de perioada în care se folosea de serviciile vraciului, revenirea la o “stare de bine” este o reacţie firească, forţele cu care se lupta fiindu-i superioare, secătuindu-i puterile. Suplimentar, Mădălina a făcut eroarea să se adreseze atât Sfintei Biserici, cât şi vraciului, două puteri aflate la pol opus: “Sufletul care se va duce la descântători sau la vrăjitori ca să curvească în urma lor, Eu voi întoarce faţa Mea împotriva sufletului aceluia şi-l voi pierde din poporul lui” (Levitic 20, 6).

Există o semnificaţie a zilelor acestora? De ce miercuri? De ce vineri?

Da! Miercuri, sub patronajul astrului Mercur, întăreşte spiritul, sufletul şi corpul. Dar e o zi neprielnică lucrurilor casnice. Subpatronajul şi cu sprijinul Îngerului Raphael, se fac ritualuri pentru căsătorii şi afaceri, pentru rezolvarea intereselor materiale. Unii folosesc această zi şi pentru răzbunări şi pedepsirea unor vinovaţi. A fost dominată de această zi. Vineri, sub patronajul planetei Venus, se induc bunătatea şi blândeţea. Sfânta Vineri e ocrotitoarea femeilor căsătorite.

În credinţa populară, tot ce se începe în această zi nu se termină niciodată, dar este ziua în care se finalizează, cu siguranţă, vrăjile făcute miercuri. Cu ajutorul lui Anael, se pot face ritualuri de exorcizare-purificare, dezlegări de farmece, de descântece, de deochi şi de blesteme sau pentru influenţarea benefică a sorţii, a karmei, a destinului, a iubirii, a căsătoriei şi a sporului casei. Noaptea de vineri spre sâmbătă, până la ora 24.00, se dă sare la morţi şi, tot atunci, în anumite perioade ale Făcea incantaţii cu lumânărianului, se sărbătoreşte sabatul vrăjitoarelor magiei negre.

Părinţii Mădălinei au povestit că au găsit-o cu un vraci, care îi făcea o incantaţie cu multe lumânări aprinse în jurul ei. Care e semnificaţia lumânărilor?

Nu cunosc culoarea lumânărilor folosite, dar magia lor există, nu se discută, nu se interpretează şi nici… nimic altceva decât se respectă întocmai:
albă = putere, puritate, spiritualitate şi adevăr; roşie = dragoste, sănătate, forţă, iubire şi ambiţie; verde = sănătate, noroc, bani şi câştig în sporul casei; roz = dragoste, moralitate, onoare, speranţă şi însănătoşire; portocalie = simţuri, atracţie sexuală, stimulare; galbenă = putere, creşte magnetismul propriu, căldură şi protecţie; albastră = speranţă, spiritualitate, calm şi răbdare; indigo = ardere interioară, purificare; violet = iubire, sănătate, fericire şi linişte interioară; verzui = gelozie, ură şi discordie; maro = neutralitate, nesiguranţă şi ezitare; negru = toate cele ale magiei negre şi întunericului.

Soţul ei a povestit că mama Mădălinei a presărat un praf negru în casa artistei şi în jurul ei prima dată când a intrat acolo. Ce e acest praf negru?

În necunoştinţă de cauză, “praful negru” îl pot relaţiona cu influenţa malefică şi ar putea fi preparat din fructe de mătrăgună, bace sferice de mărimea unei cireşe, care trec de la verde la negru lucios, plantă prin excelenţă magică, ce are închise în ea “forţe extraordinare, care pot multiplica viaţa sau pot ucide”, fiind aşadar “iarba vieţii şi a morţii” (Mircea Eliade) sau poate boabe de mac măcinat (opiu).

Dacă e un blestem, cum poate fi înlăturat?

Între cel care aruncă o vrajă rea şi cel care o vindecă este un adevărat război (între moarte şi viaţă), fiind de parcurs mai multe etape, după identificarea bolii: personificarea ei, pronunţarea numelui celui care a trimis boala, ameninţarea şi blestemarea acestuia - prin cuvinte, gesturi şi acţiuni energice, scoaterea şi izgonirea bolii - în locuri unde nu mai poate lua contact cu suferindul.

De ce ar fi făcut mama ei asta?

Dacă nu este vorba de un blestem, ar putea fi o “protecţie” suplimentară pentru Mădălina, praful de piper având renumele de a alunga demonii casei şi cel de ardei iute şi de sănişoară de a anula blestemele. Dacă nu ştim cu exactitate, nu ne putem pronunţa ferm.

Prietenul Mădălinei a povestit că, după divorţ, primul ei bărbat, Şerban Georgescu, a mers la vrăjitoare să încerce să o recâştige pe Mădălina. Nu a câştigat-o, ba mai mult, Şerban Georgescu a murit după câţiva ani. Ar putea avea legătură mersul la vrăjitoare cu moartea lui Şerban?Mădălina-manole-şi-Şerban-Georgescu.jpg

Rareori vrăjitoarele sunt chemate doar pentru întoarcerea dragostei, posibil să fi fost vorba de un blestem (cerând Şerban Georgescu moartea soţiei), fără ca acesta să ştie că blestemul se poate adesea întoarce chiar împotriva celui care l-a făcut (sau cerut) sau, mai bine spus de Părintele Cleopa: “… cei ce fac vrăji şi aleargă la acestea sunt pedepsiţi de Dumnezeu cu boli grele şi fără leac, cu suferinţă în familia lor, cu pagube şi neînţelegere, cu sărăcie şi moarte cumplită”.

Este posibil ca vrăjitoarea să îi fi legat într-atât, încât cei doi să fie împreună, dacă nu pe pământ, măcar pe lumea cealaltă?

Nu, asta ţine de Shakespeare, exceptând situaţia în care ar fi fost vorba de un dublu blestem de moarte, pentru Mădălina şi Şerban.

S-a folosit împotriva ei «piedica de la picioarele mortului»

Libertatea: Prietenul Mădălinei a mai povestit despre nişte legături necurate. Cântăreaţa îi vorbea despre o legătură luată de cineva de la picioarele bunicii ei, după ce aceasta a murit. Ea spunea că ştie ce are de făcut, cum să se ferească de ele. Ce înseamnă aceste legături?

Mircea Georgescu: Bănuiesc că “legăturile necurate” la care faceţi referire sunt de fapt acele legături ce se fac, cu o sfoară, la gleznele persoanelor decedate, numite “piedica de la picioarele mortului”, ce se scot de către rude atunci când sicriul este coborât în pământ, lăsându-se la picioarele sale. Dacă sunt furate, se pot folosi în magia neagră pe care o fac vrăjitorii.


A murit la 43 de ani, de ziua ei

Mădălina Manole s-a născut pe 14 iulie 1967 la Vălenii de Munte, judeţul Prahova. În adolescenţă, tânăra interpretă a format, împreună cu Ştefania Ghiţă, duetul “Alfa şi Beta” şi a debutat la Cenaclul Flacăra. În anul 1988, Mădălina l-a întâlnit pe compozitorul Şerban Georgescu, care a propulsat-o pe plan muzical. Cei doi s-au căsătorit în 1994 şi au divorţat în 2002. Artista s-a recăsătorit, anul trecut, cu inginerul de sunet Mircea Petru, cu care a făcut un copil. Pe 14 iulie 2010, Mădălina Manole s-a sinucis, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani, după ce a băut o jumătate de litru de pesticid Furadan.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu