rss

duminică, 25 iulie 2010

Tanara Gossip Girl Taylor Momsen nu se mai piaptana

Desi are doar 16 ani, este star rock! Totusi, Taylor Momsen nu se omoara prea tare cu look-ul ei. Ba chiar si-a concediat de curand stilistii, declarand ca se simte usurata!
De la conturul negru de ochi pana la buzele rosu aprins si parul ca dupa o bataie cu perne, tanara Gossip Girl nu inceteaza sa ne uimeasca. Desi look-ul ei wild pare foarte calculat, este in realitate mai simplu decat pare.

Cat timp ii ia starletei sa fie “ca scoasa din cutie” cand iese pe strada? Nu prea mult: “Fac dus, apoi imi pun o tona de negru la ochi, dupa care ma dau cu ruj si putin blush si nu ma mai pieptan” a dezvaluit Taylor. “Folosesc pentru machiaj orice tus de ochi sau creion, cu conditia sa nu fie consumat inca”.

Nici cu hainele Taylor nu are prea mare bataie de cap! Ba chiar si-a concediat de curand stilistii, decisa ca, de acum, sa se imbrace singura. “Simteam ca ma formau dupa un tipar care sa ma faca populara sau ceva de genul asta. N-am fost niciodata populara, asa ca habar n-am ce inseamna asta!” a mai declarat Taylor. Mai mult, ea a recunsocut ca inca mai poarta haine din scoala generala: “Le modific chiar eu!”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu