rss

miercuri, 28 iulie 2010

Top 20 melodii de ascultat in timpul unei partide de sex

O melodie sexy poate transforma o partidă de sex banală într-una incendiară. Nu mă crezi? Încearcă cele 20 de melodii sexy propuse de noi, care promit să ofere...

1. „Infinity”- The XX

Iată o melodie care te îmbie cu un ritm domol, dar cu accente pasionale. Duetul erotic, acompaniat de acorduri de chitară şi un bass puternic, te va face să te pierzi şi să trăieşti sexul mult mai intens.

2. „Love to love you baby”- Donna Summer

Donna Summer interpretează o melodie îndrăzneaţă, mai ales pentru acea vreme, melodie care se află în topurile celor mai sexy melodii ale tuturor timpurilor. Intră în trend cu o melodie clasică.

3. „Let’s get it on”- Marvin Gaye

În sfârşit ai ajuns acasă, în braţele iubitului tău? Dă play acestei melodii şi lăsă acordurile sexy să îţi dea dispoziţia perfectă pentru o seară pasională.

4. „Tonight’s the night”- Rod Stewart

O melodie sensibilă poate da tonul unei nopţi memorabile. Pentru îndrăgostiţii de acorduri de chitară, Rod Stewart oferă un fundal sonor erotic, dar subtil.

5. „Love to see you cry”- Enrique Iglesias

Mulţi spun că între durere şi plăcere nu este decât un singur pas. Poate că pe acest fapt a mizat şi Enrique atunci când a combinat acordurile sexy de chitară cu versurile insensibile (Nu ştiu de ce, dar mi-ar plăcea să te văd plângând n.r.).

6. „Dead cand dance”- Ubiquitous Mr. Lovegrave

Din când în când aveţi nevoie de o partidă de sex altfel! Dacă sunteţi în pană de idei, puteţi începe să construiţi fantezia pornind de la această melodie. Sunetul ei vă excită imaginaţia.

7. „Ooh La La”- Goldfrapp

Iată o melodie ritmată, jucăuşă şi cu atitudine, care sigur îţi va da acel imbold de care ai nevoie pentru a te simţi sexy... Melodia te scapă de complexe, dacă te laşi pe mâna ei.

8. „Wicked game”- Chris Isaak

Nu poţi uita de melodia interpretată de Chris Isaak, atunci când vrei să condimentezi o partidă de sex. Este precum sarea în bucate...

9. „Paradise circus”- Massive Attack

Iată fundalul perfect pentru noaptea în care te-ai decis să comiţi păcate. Pentru o partidă de sex enigmatică, în care sentimentele sunt confuze, iar senzaţiile palpabile ai nevoie de „Paradise Circus”.

10. „I put a spell on you”- Nina Simone

Încă o melodie clasică, care nu şi-a pierdut farmecul. Testează-i rezistenţa în timp şi vrăjeşte-l pe iubitul tău pe acordurile acestei melodii.

11. „Moments in love”- Art of noise

„10 minute de extaz” s-ar mai putea numi această melodie, care pusă pe repeat, poate asigura o partidă de sex cel puţin inedită.

12. „Freak like me”- Adina Howard

Anii ‘90 au lăsat şi ei moştenire melodii extrem de sexy, printre care şi „Freak like me”, ale cărei versuri te vor inspira să renunţi la masca de fată cuminte. O poţi găsi şi în varianta anilor 2000, interpretată de Sugababes.

13. „Sex me”- R Kelly

Scurt şi la obiect, R Kelly alege o abordare directă şi poate că aşa ar trebui să faci şi tu, dând play acestei melodii.

14. „My body”- Hadise

Un sound indie, un bass accentuat şi o voce senzuală pot alcătui un fundal sonor extrem de sexy, în ciuda faptului că nu te dai în vânt după cultura bollywoodiană.

15. „Go deep”- Janet Jackson

Ce poate fi mai sexy decât o femeie care ştie ce vrea în pat? Inspiră-te din versurile directe, pe care Janet Jackson le cântă cu fineţea cu care ne-a obişnuit.

16. „See it in a boy’s eyes”- Jamelia

Dacă îţi place să joci un rol mai fragil în pat poţi începe partida de sex dând play acestei melodii. Ţine-l pe jar, tachinându-l uşor în timp ce te uiţi în ochii lui.

17. „Fly away”- Lenny Kravitz

Dacă te aştepţi ca partida de sex să te facă să zbori, vei fi mai aproape de nori cu această melodie pe fundal! Nu trebuie decât să dai volumul la maxim şi să închizi ochii...

18. „Believe in me”- Lenny Kravitz

Încă o melodie sexy, marca Lenny Kravitz, de data aceasta mult mai liniştită, dar la fel de erotică. Le este recomandată femeilor care vor să îşi ia iubitul prin învăluire. Bună ca aperitiv!

19. „Butterfly”- Crazy Town

Ritmul acestei melodii te duce instant cu gândul la sex, iar versurile simple şi erotice îţi aduc aminte de liceu sau facultate, atunci când sexul era spontan, iar aşteptările de după nule.

20. „Smooth Operator”- Sade

Vocea senzuală a lui Sade te vrăjeşte, iar „Smooth operator” este melodia perfectă pentru o partidă de sex matinală, în care pasiunea se consumă liniştit, sub cearşafuri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu